Direktor JKP “Vodovod” u Boru podneo neopozivu ostavku: Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić su radili u ovom preduzeću 1foto: M.M./ATAImages

“Iz moralnih razloga podnosim neopozivu ostavku na mesto direktora JKP „Vodovod“ Bor, obzirom da su osumnjičeni za ubistvo deteta zaposleni u ovom preduzeću i da postoji osnovana sumnja da su izvršili ovo gnusno ubistvo u toku radnog vremena, službenim vozilom u toku obavljanja radnog zadatka”, kazao je u izjavi za medije sada bivši direktor pomenutog javnog preduzeća Goran Pavić.

On je istakao da u ime JKP „Vodovod“ i u svoje lično ime izražava najdublje saučešće roditeljima, porodici, prijateljima porodice, građanima Bora i svim građanima Srbije zbog smrti devojčice Danke Ilić.

“Pokrenuću krivične i sve druge zakonom propisane postupke protiv osumnjičenih lica, ali i svih drugih zaposlenih odgovornih lica u preduzeću koji su svojim propustom, činjenjem ili nečinjenjem doprinela da osumnjičeni ostanu na slobodi deset dana. Napominjem da se JKP ‘Vodovod’ Bor, i ja lično, ograđujem u svakom pogledu, kako krivičnom, tako i materijalnom, od postupaka i radnji osumnjičenih radnika”, istakao je on.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari