Direktor otpustio radnika, Šapić smenio direktora: Šta će sada biti sa vozačem GSP koji je dobio otkaz zbog protesta?

Otpušteni vozač GSP-a Zoran Stefanović tražiće od novog rukovodstva da poništi nezakonito rešenje o otkazu i vrati ga na posao

Ostavite komentar


  1. Čovek je dobio otkaz, takav aneks je parafirao kada je počeo da radi, niko osim PR službe i legitimno izabranih predstavnika sindikata nema prava da iznosi bilo kakve podatke o preduzeću, kraj, tačka. Otkaz. Da li je istina što priča dotični, i to je lako proverljivo, o uniformama, sporni ugovor i tender je potpisao i sproveo Željko Milković koji je nakon sprovođenja ugovora, podneo ostavku na mesto generalnog, i na to mesto je imenovan kao VD dosadašnji direktor Momčilović koji inače radi u firmi 25 godina, bez mrlje. Pritom GSP nije gubitaš, mi ne vršimo nikakvu prodaju ili proizvodnju, GSP je uslužno preduzeće kome grad Beograd plaća prevoz putnika, to što niko ne plaća kartu je problem grada a ne GSPa, u Prokuplju, dete od 10 godina mora da plati kartu da bi se prevezlo do škole a da li je u prestonici tako, da ne idemo dalje. Lako je lupati gluposti i pisati samo protiv ove vlasti bez provere, doduše za to ste i plaćeni

  2. Kolega budi uporan. Bio sam u slicnoj situaciji. Sest godina van Gsb-a. Vracen na posao i sve placeno. Uspeces.

  3. Ček o kakvim malverzacijama priča ovaj čovek, zar GSP nisu krali oni bivši a ne SNS?

  4. Pre nekoliko godina konkurisem u gsp kao vozac.Primljen odmah.Odredio sam sebi dve godine sticanja iskustva i ucenja engleskog..Na razne bezobrazluke i nepravde-cutao..Sagnuo glavu i vozio..Nikakvog talasanja.Prosle dve godine,stekao iskustvo,plata me nije mnogo zanimala ni neplacen prekovremeni rad,dam otkaz.U medjuvremenu se sve dogovorio sa poslodavcem u Nemackoj..Danas,vozim odlicno vozilo,strogo postovanje vremena odmora,plata sa dnevnicama i bonusima 3500-4500€ mesecno…Kakva srbija….

  5. Nek se čovek bori za svoja prava.Malverzacija ima takoreći svuda.A PR sasvim sigurno neće reći ništa o malverzacijama jer štiti rukovodstvo.I reklo bi se da su svi direktori bez mrlje ali sa druge strane mnoge uništene državne firme,čudno ali istinito.Plate u GSP jesu male.Covek je tražio povećanje plate i šta je tu sporno.Zasto je dobio otkaz??Ako tuži firmu i dobije je na sudu onda bivši direktor Momcilovic treba da plati obeštećenje tom čoveku a ne GSP.

  6. Klasicna Srbija – svako gleda sebe. Jaci tlaci. Bilo jednom na tigrovitom Balkanu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.