Direktorka RFZO: Na listi čekanja za operacije i pacijenti koji bespotrebno zauzimaju mesto

Ostavite komentar


  1. otiđi inkogniti, nenajavljenđ u bilo koji RFZO, stavi periku i promeni stajling, pa sedi i posmatraj kako ti „radi“ osoblje, kako se ophode prema strankama. Još si na Ringišpilu, pa ti je lepo. Dolaze mlađe, koje čekaju da sednu na ringišpil.

  2. Sta znaci na listi cekanja a treba da se operise tek za 3-5 godina. Koja je to vrsta operacije? Drugo kada se pogleda broj o kome se govori a na listi cekanja onda su se oni na vreme javili jer dok dodju na red taman ce proci tih 3-5 godina zato i jesu na listi cekanja. Morali biste malo bolje da proucite sistem zdravstva u Srbiji bice bolje za sve. Ziveli

  3. Ova zena se totalno pogibila. Pogledaj koliko ti se ceka po ustanovama RFZOa pa onda resavaj druge probleme.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.