Disciplina u radu smanjuje nezgode u namenskoj industriji

Manje od mesec dana nakon pogibije radnika, novi požar u fabrici Milan Blagojević i dvojica povređenih

Ostavite komentar


  1. Kako se to munjevito menjaju vesti na sajtu, narocito one koje pozivaju na odgovornost ministarstvo obmane. Da ponovimo sta je povodom pretposlednje nesrece u kojoj su poginula dva radnika to ministarstvo izjavilo :
    : "Ministarstvo odbrane je saopštilo da povređeni radnici nisu životno ugroženi i da je automatski sistem za zaštitu od požara sprečio dalje širenje vatre, tako da je materijalna šteta minimalna". Medjutim sada su bez izjave. Cak ih ni to ne zanima.

  2. U fabrikama vojne industrije nije ulagano decenijama, a posebno nije ulagano u bezbednost radnika. Uz pad tehnoloske discipline, eto nesrece. U vecini fabrika postavljeni su politicki podobni a ne najboli za direktore. I to je dovoljno!

  3. Direktor u zatvor i smena resornog ministra bi sprečilo nesreće, ali neće se desiti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.