Đaci preopterećeni, roditelji imali mnogo obaveza

Kakvi su dometi i budućnost nastave na daljinu

Ostavite komentar


  1. Ja nisam zadovoljan, kao otac djaka prvaka, i kao radnik koji je normalno radio za vreme vandrednog stanja i kuci dolazio tek posle 18 ili 17h. Pricam samo u moje ime, i u ime djaka prvaka koji nije mogao samostalno da radi. Mogli smo da sednemo da radimo sa njim tek posle 20h, pri cemu je rad trajao i do ponoci…a trazeni je da se domaci posalje do 18h.

  2. Kao neko ko se još 1989.g. bavio ovom problematikom UČENJA-„Učenje na daljinu“; u sadašnjim nužnim okolnostima je bio veliki teret za decu i roditelje prvog razreda. Naravno da se tako više ne dogodi u školstvu pod prisilom MKORONE! Treba se vratiti nornalnim oblicima učenja sa osavremenjavanjem nastave putem kompjuterizacije(izbacivanja MEHANIČKOG UČENJA) i treba se vratiti školi koja će obrazovati i vaspitavati decu u oberazovanju i odrastanju za jedan normalan život u porodici i društvu.

  3. NAPOMENA:Kao saradniku lista od osnivanja(sada penzioneru po „kazni“ umanjenja penzije zbog kritičkog mišljenja)-eto i kod Vas me ponovo CENZURIŠETE, jer nemam za sada novca da se učlanim u klub ili kupujem novine, jer treba kupovati lekove i hranu!

  4. DOPUNA:Treći komentar koga će da OBRIŠETE, ali samo da znate da sam jedan još od živih u 80.g. na jugu Srbije koji je jedini primerak kupovao na kiopsku u Vlasotincu, kada je list bio zabranjen da se štampa u Srbiji a ja tada bio isteran iz prosvete zbbog kritičkog mišljenja!

  5. Zakljćak: Znači ko je u DUBOKOJ DRŽAVI ili nekom klanu ekonomske mafije ili stranih obaveštajnih ili domaćih službi bez svoje svesti I savesti da kao ljudska vrsta se nestaje, taj može da piše svašta I svuda da ima PROĐU, dok SIROMASI u džepu sa svojim samostalnim mišljenjem I moralom nemaju vise šta da tzraže mi tamo gde su nekada GLAVU GU BILI!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.