Đerlek: Zastrašujuće cifre novoobolelih, neki kažu da imaju osećaj kao da ih je traktor pregazio

Ostavite komentar


  1. Sada da obazno Vesic organizuje i docek Srpske nove godine .Djerlek sto se nama zalis pitaj Vesica i Vucica.

  2. Naravno da niste spremni. Čekala sam 10,5h ispred kovid ambulante sa temperaturom, da li se to smatra dobrom organizacijom i spremnošću. Pri tom sam primila 3 vakcine kao i 70% ljudi koji su tog dana bili u nepreglednom redu ispred kovid ambulante u šumicama. I neka neko proveri koji je problem u organizaciji u dz voždovac.

  3. Evo i Đoković vam pomaže oko vakcinacije. A Kisić Tupavčević pripomaže. Licimuri.

  4. Dobro je dok nije kao da ih je pregazio parni valjak ili bager guseničar.

  5. Koje više vakcine,sve tri primila na vreme,kontrolisala antitela,posle bustera,bilo ih ohoho i…,evo me sada u krevetu sa 38 ,pregažena onim njihovim traktorom.Ne pada mi na pamet da čekam redove ispred ambulanti,radije ću da mrem,sve mi se smučilo.

  6. U trostruko i cetvorostruko vakcinisanom Izraelu obaraju rekorde sa preko 16000 obolelih dnevno ali zahvaljujuci vakcinama koje su jedini spas kod njih nijedan pacijent nema osecaj da ga je pregazio traktor.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.