Đilas: Direktor Dajrekt medije i zaposleni RTS-a uhapšeni na osnovu odluke Vučića

Ostavite komentar


  1. Otkud sad optužnice pred izbore . Kada će optužnice za neuporedivo veće pljačke i ubistva u poslednjih 7 godina .

    1. Moze, moze, ali da se ne preskoci onih prethodnih deset godina ratova, prinudnih mobilizacija sirotinje; sankcija, bede i beznadja – do odgovornosti nadleznog ministra za podmetanje TEHNICARA u RTS-u p9d NATO-bombe, ubijanje Curuvije; pretnje Berlinu, Beču, Parizu da ce biti sravnjeni; ucesce u zaveri ubijanja Djindjica i najava „krvavog proleca“, pa svecani ispracaj uz trubace a onda kmecanje kako ga je likvidirani Djindjic „utamnicio“.
      Deset godina oporavka svega unistenog i opljackanog, a taman se stalo na noge – dosli isti i opljckali preostalo i obnovljeno.
      Srbija isterana s KiM, Srbi uterani u koaliciju s Haradinajem – samo jos zvanicno nije predato Kosovo!
      Vidis, morace Srbija da prebroji „krvna zrnca“ svih sadasnjih: Vucica, Sheshelja, Cede, Canka, Dacica…
      A mozda i da bude proterivanja – nakon oduzimanja opljackanog!

      1. Momčilo samo suvi respect za komentar! Pravo međ’ rogove!

    2. A kako bi bilo da se ispitaju nepotrebni radovi sirom Beograda.Ko radi i po kojim cenama.Kako su ugovoreni radovi,po kom zakonu.Zasto je gradnja auto-puteva najskuplja u Srbiji.

  2. A admin zasukao rukave da bi stigao da obrise sve komentare u kojima se kritikuje Djilas.

    1. Da. Stop cenzuri ! Na pinku, rtsu i ostalim tv stanicama sa nacionalnom frekvencijom. A ti se uhvatio stop cenzuri u danasu kome bacaju klipove u točkove gde i kako stignu. Još i da se trpe botovi vlasti… zamalo.

  3. Đilas je zbog svojih kriminalnih radnji odavno trebalo da završi pred sudim I da se utvrde sve njegove malverzacije. Polako ali sigurno sve izlazi na videlo i pravda će biti zadovoljena.

  4. Može Đilas da priča šta hoće, dokazi govore šta je rađeno i kako je rađeno za vreme njegove vladavine. Zbog ovakvih kriminalnih radnji treba da završi pred sudim, i da se utvrde sve druge njegove malverzacije.

  5. Tako je i dolazio na vlast, obećavao borbu protiv korupcije i hapsio tajkune (Miškovića) a onda umesto jednoga (Miškovića) stvorio stotine gorih od njega. U svakom centru regiona u Srbiji ustoličio je lokalnog mafioza, bega, lokalnog moćnika koji se bogati na narodnoj grbači a deo „poreza“ prosleđuje Centrali. Živimo u državi Mafije.

  6. Vlast se ponaša kao radnik u zološkom vrtu, zadrma kavez na drugom kraju da odvuče pažnju zatočenih životinja. Memorijski bafer zatočenika je takav da hapšenja directmedia i kamenovanja na autoputu popune registre, a posle, mi više ne osećamo ruku koja nam duboko zalazi u džep. Nego, da vas pitam, da je vlast bila rešena da hapsi Đilasa, zar to ne bi već učinila u vremenima kada nije bila pred padom? Meni se sve čini da Đilas nikada neće biti uhapšen, ali ne zbog poštenja. Vlast nikada neće pasti sve dok je Đilas lider opozicije. On je nešto kao Drašković devedesetih, obojica možda i nesvesno, ali svejedno, igraju u interesu vlasti.

  7. Posle ovih hapšenja , Srbija mora čim prođu vrućine da PROVRI buntom građana ,protiv Vučića nosioca najveće korupcije ikada zabeležene u

    Srbiji.
    Narode ovo je već prošlo pet do dvanaest , On će hapsiti kako mu padne na pamet , redom po ulicama Protesta.
    Moramo biti složni , jedino tako smo jaki
    Svoj glas Vučiću nećemo nikada dati.!!!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.