Đilas: Živimo u medijskom i političkom koncentracionom logoru

Predsednik Stranke slobode i pravde za Danas o kontinuiranim napadima prorežimskih medija i pojedinih poslanika na njega

Ostavite komentar


  1. Dragi Dragane,
    Nisi ti taj koji će preporoditi Srbiju posle ovih aždaja… 20 godina se vrtiš u politici, dosadan si, bez ideja, bez energije..klasičan tehnokrata sa mnooogo zarađene love ne može imati senzibilitet za građane ove zemlje…

      1. Srbija se preporodila, koliko kilometara autoputeva je izgradjeno, zdravstveni sistem iz njegovog mandata i ovaj sada ne mogu da se porede, njegov zdravstveni sistem ne bi izdrzao ovu posast koja nas je zadesila. Moji roditelji za vreme Dragana Djilasa preko noci su ostali bez posla, jer je stavio katance na preduzeca, a danas se otvaraju preduzeca u svim mestima sirom Srbije. Pocnite da setate, vozite se kroz svoju zemlju, a ne da pricate o nekim medijima, koje verovatno vi gledate cim znate sta emituju.

  2. To sto je neko na meti tabloida nije za cudjenje, obzirom da nacinjenicu da je javna licnost.

  3. Zar nisu to projekti vlasti u Nemačkoj još od 1923 do 1945 ? Kada sam pisao da su javijači i kriminalci ovde SA odredi, da su Komunalna milicija i policija SS i Gestapo, da je propaganda kao Gebelsova niko niti je smeo da objavi a kamo li reaguje. E pa kod nas se objavi i reaguje uvek tek kada je kasno a onda sledi doba kuknjave i traženja krivaca u nekom drugom po običaju Srba posle 1945.

  4. Istina je..Živimo u represivnoj državi, i verovatno će biti sve gore. Mnogi se opravdano plaše.
    Ali nije to najgore….
    Ne vidi se svetlo na kraju tunela…Treba nam jedinstvo, treba nam naš Draško Stanivuković. Istrošene političke figure nemaju energiju da naprave promenu. Svojim nejedinstvom, optužbama, fragmentisanjem snaga, ništa nećete uraditi.
    Imali ste svoju šansu i…Posle 5. oktobra sve nam se otvorilo, mogli smo da napravimo dobru tranziciju i stanemo rame uz rame sa Madjarskom , Hrvatskom, Češkom…
    Ali vi ste nas izdali…Lični interesi bili su daleko daleko ispred opštih interesa gradjana ove zemlje.
    Sada je zlo diglo glavu, retoričko nasilje, mržnja, pretnje, primitivizam…
    Vlast se igra sa vama opozicijo, niste im do kolena. Neke uplaši, neke podmiti, podmetne po nekog pred izbore, neke uprlja .. Ne beži narod zbog gladi u inostranstvo već zbog beznadja i očaja.

  5. U celom tekstu ne vidim ni jedan konkretan predlog šta bi uradio da dođe na vlast? Da li je sve stalo samo na kritikovanju Vučića i vlasti? Dajte nešto bolje, molim vas!

  6. Uvek isto… Čovek se samo ponavlja, nista novo ne zna da smisli. Hajde da, sa kritikovanja predsednika i vlasti, vratimo na vaše ciljeve i poteze tj koji bi bili, do sada samo taj deo nismo čuli!!

      1. Slazem se, jer da zna ne bi se vrteo u krug, sve se svodi na prozivanje i pljuvanje drugih, mozda bi i on voleo da moze vise.

  7. A da umesto konstantnog prozivanja vlasti i pronalaženja mana u njihovom radu uradiš nešto da pripomogneš narodu u borbi protiv ove pošasti?

    1. Ne razumem komentare , ako nisu botovski ( a većim delom jesu). Šta očekujete kao program da neko ponudi ? Šta su ponudili Dritan i Stanivuković ? Nema čarobnog štapića za ovu situaciju. Jedini program je da se poštuje ustav, zakoni, nezavisne institucije, struka i znanje, ekonomski principi. To je za početak dosta , i previše. Kad to proradi proradiće i država i ekonomija. 5. oktobar je bio početak koji je morao da se desi. Mi očekujemo , kao i tada , neke madjioničare koji će odmah doneti blagostanje. Ne treba nam više „vodja“ nego sistem koji funkcioniše nezavisno od nekog tamo „lidera“ . Lideri su nas i doveli do ovde.

      1. botovi s utebi u glavi starosedeoce neznam samo cega si starosedeoc a ovi tvoji su se dokazali po lopovluku i marifetlucima a naravno i otcepljenjem kosova hvala bogu da izdajnici nece vise biti na vlasti

    2. Teško, program je još u crticama i do nacrta proteći će dosta vode Dunavom i Savom.

Ostavite komentar


Društvo

Afrička kuga svinja u okolini Kraljeva i Čačka 10

Afrička kuga svinja u okolini Kraljeva i Čačka

Zarazna bolest svinja "afrička kuga" pojavila se u okolini Kraljeva i Čačka, zbog čega je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede proglasila sela Tavnik kod Kraljeva i Bresnicu kod Čačka zaraženim područjem, saopštio je koordinator na suzbijanju te bolesti Aleksandar Maksimović.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.