Đorđe Miketić: Kompanije Željka Mitrovića se bave prevarama i zloupotrebom resursa 1foto (BETAPHOTO/MEDIJA CENTAR BEOGRAD)

Predsednik beogradskog odbora stranke Zajedno Đorđe Miketić izjavio je danas da je važno da borba protiv korupcije i kriminala u Srbiji postaje međunarodno pitanje.

„Upravo ovo je i ključan razlog zašto ovaj režim koči i podriva EU integracije jer plaše se nezavisnih tela koje utvrđuju i kažnjavaju njihove kumove i ortake, kao što je na Andrićevom vencu strah od ‘Sanader’ scenarija“, naveo je Miketić u pisanoj izjavi, saopštila je stranka Zajedno.

Miketić je posebno apostrofirao Air Pink, avio kompaniju Željka Mitrovića, ocenjujući da se po poslovnoj politici „ne razlikuje od drugih Mitrovićevih kompanija koje prevarom i bahatom zlopuotrebom resursa čini sve da ostvari maksimalan profit, jer je Željko Mitrović navikao da je iznad zakona“.

„Tek će se otkiriti krimial oko Air Pinka ali ono što je važno je da borba protiv domaće korupcije i kriminala postaje međunarodno pitanje“, izjavio je Miketić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari