Đorđević o slučaju u Zvečanskoj: Mlada osoba nije bila svesna šta je činila, prijava i za snimanje

Ostavite komentar


  1. Osoba koja je snimala treba da postane novi ministar/ministarka policije!!! A ova nesvesna devojčica treba da se osvesti u zatvoru!

  2. Kako bre čoveče nije bila svesna o čemu on govori,ima li on mozga bez obzira što je u vladajućoj garnituri.Idiot kompletan,a ona mora da odgovara,ovo je sramota.Taj što je snimao i dobro je što je snimao jer da nije niko ne bi znao za ovu strahotu.

  3. U Srbiji već godinama vlada tzv sindrom lopova. Radi se o klasičnom spinovanju gde lopov diže halabuku na policajca koji ga je uhapsio i strpao u zatvor jer, eto, on je njemu upropastio život, a tako je lepo krao i mogao je to dalje da nastavi da radi da se taj bezobrazni pandur nije pojavio i prekinuo ga u tome. Ne postavlja se stvar tako da je on u zatvoru zbog toga što je krao, već on smatra da je u zatvoru zato što je kriv policajac. Cela ova garnitura na vlasti upravo tako funkcioniše, tako isto i ovaj bezmozgović od ministra. Sada je kriv ovaj što je snimao jer da nije snimao ništa od ovoga ne bi izašlo u javnost i sve bi i dalje bilo divno i krasno. Shiny happy people! Sram te bilo snimatelju!

  4. Pa ovaj ministar na isti nacin stiti korumpirane centre za socijalni rad. Ima 7 „inspektora“ i jednog crnogorca nacelnika koji jos nisu dali otkaz nikome od kriminalaca u centrima za socijalni rad. Sta onda da se ocekuje u drugim ustanovama? U ovom resoru vlada potpuno bezakonje. Decom se trguje. I u hraniteljstvu i u starateljstvu i u domovima.

  5. Ja nisam pravnik, diplomirani ekonomista sam (mogu da pokažem indeks i diplomu), tako da nisam dovoljno stručna, ali mislim da osoba koja je fotografisala ne može krivično da odgovara već treba da dobije status uzbunjivača.

  6. Kako to „nije svesna“? Otkaz direktoru, otkaz glavnoj sestri zato što su odgovorni po komandnoj odgovornosti. Da oni rade svoj posao kako treba ne bi osoblju palo na pamet da se tako ponaša na radnom mestu. A posebno su odgovorni jer su primili na posao osobu koja nije svesna.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.