Dmitrović: Moj mandat je istekao, hvala na saradnji

Glavni urednik Večernjih novosti

Ostavite komentar


  1. Čovek je primao sve vreme oko 5.000 evra mesečne plate, što je u bruto iznosu mnogo više. Za mandat je uzeo 40 godina plata dobro plaćenog novinara. A za šta? Za nesposobnost, ulizištvo, rukovođenje, nasilje nad zaposlenima koje sud osuđivao više puta. Okolini je, takođe, dao ogromne plate. Uređivačku politiku je uništio totalno, kao i list. S više od 200.000 samo za jedan mandat je prepolovio tiraž, nesposobnošću isključivo, i kratkovidošću, a o remitendi na preostalij 100.000 ne progovara. Piše neke knjige Krst na križu i onda ih naplaćuje masno od kompanije koja je u dugu i koja je platila to, mada joj nije potrebno. I sada zahvaljuje na saradnji. Užas!

  2. Ovaj Vucicev poverenik u Novostima, kao i svi njegovi poverenici, em je nestrucan, em je osvetoljubiv, em je gramziv, em je bahat prema potcinjenima. Ali je slepo odan svome guruu AV.

  3. Čovek aterirao na Trg Nikole Pašića i ostao živ. Bez trunke samokritike, dobro nafatiran on bi da se i dalje bavi poslovima daljeg urušavanja jedne novine koja je imala svetle trenutke i doprinose u objektivnom i profesionalnom novnarstvu. Tako je to u Srbiji dok se nije pojavio neki Čukić, ( sećam se duplirane slike sa Milošecićevog mitinga-tako je počela tabloizacija srpskih novina) pa gramzivi galamdžija Vukotić, ljubitelj poslova ispod žita, i na kraju ovaj neznano od kud i nesposobni (za druge) Dmitrović. (Za pravo po Vučićevom nalogu) Zato su Novosti tu gde jesu. Bilten za pod vruć lonac.

  4. Novi direktor Večernjih Novosti na 5 godina je važniji od Premijera, koga ćemo ponovo birati iduće godine !!
    Zato A.Vučić MORA da imenuje EVROPSKOG SRBINA za direktora Novosti !! Dmitrović bi trebalo da ostane da piše kolumne i političke komentare !!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.