Dojčinović: „Služba“ prati, tabloidi hajkaju

Ostavite komentar


  1. Istočna Nemačka nije bila što je Srbija danas.
    Kad neko ko treba da štiti narod nasrne na narod, veliko zlo je na pomolu.

  2. Ovu muku od čoveka i novinara mnogo je svojevremeno u e novinama pozdravljao Petar Luković, sve reko o ovoj tuzi što je imalo da se kaže, i on Danas-u neki novinar, borac bokte, lepo ste društvo izabrali, ja s ovim ni u isti autobus a kamoli na istoj strani protiv bilo koga

    1. Joj tugo naša, ajde opet u školu da barem naučiš da pišeš na nivou deteta od trećeg razreda.

  3. Tako je bilo i sa ubistvom novinara Slavka Ćuruvije ali, pošto je 5. oktobra služba ostala pod zaštitom političara iz lažne opozicije, kiju je ta ista služba i postavila, ništa se nije promenilo. Divim se vašoj hrabrosti da i pored svega radite svoj posao.

    1. Vi pojma nemate o ubistvu Curuvije.Niko se nije sakrio od udbe ili db-a.Prema dosijeu db-a njega je pratilo preko 20 sluzbenika i jos nekoliko na prisluskivanju telefona.Kad su pozvali ubice oni se sklanjaju.To nije nikakva tajna.Na taj nacin su poubijani svi Arkanovi neprijatelji.

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.