Dojčinović: Tabloidi su podizvođači radova za službe

Predstavnici vlasti i provladini mediji često upoznati sa radom istraživačkih portala i pre objavljivanja tekstova

Ostavite komentar


    1. To nije dovoljno. Da se privedu pravdi svi koji su odgovorni i koji su bili izvršioci. Ukinuti tu glupu doživotnu kaznu, a uvesti sabiranje godina robije za svaki prekršaj. Što se tiče nevidljive Dolovac, njoj da se saberu sve kazne koje nisu ni izaple pred lice pravde a trebale su, i naravno svima uskraćivanje državljanstva Srbije i oduzimanje imovine svim rodjacima, kumovima, prijateljima i komšijama.

    2. Nije se prethodna vlast koja bi sada sa se vrati sa Djilasom i ekipom preterano obazirala na BIA i tu simfoniju mafije, privrede, ko zna kakvih biznismena i navijaca, nego su isto tako muljali sa njima. Tako da nevidim da ce biti zainteresovani da obuzdaju srpsku hobotnicu iz drugog puta. A zapravo jedini politicki program koji ce oduvati aktuelnu vlast je program izgradnje desetina novih zatvora i ekspresno popunjavanje kapaciteta istih. Sve ostalo su promasene teme.

    3. A ko ce iti u tom slucaju nova BIA ? Kako mislite da postoji Sluzba u koju se stave ljudi koji se ne bave ili se nisu bavili takvim poslovima ?

      1. izvini zemljace, ali zasto je to problem samo za bia,kada u svakoj oblasti zivota imas taj problem? nije problem da je generalni direktor epsa nestrucan, ministri neskolovani..ali da je za rad bia bitna strucnost

      2. Neće nam ni trebati nova BIA/UDBA/VBA. Manja je šteta da po Srbiji vršljaju strani agenti, nego da državu vode ovi naši.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.