Dok raste sukob između Kine i SAD, Nemačka sprema svoju „kinesku strategiju“

Ostavite komentar


  1. Da li bi neko ozbiljan mogao da objektivizuje ikakvu potrebu Nemačke da se distancira od Kine i Rusije? Osim, naravno, potrebe Amerike da upropasti ceo svet kako bi zadržala svoju poziciju globalne sile!?

  2. Ima li više ikog ko ne shvata u kojoj meri je EU okupirana od strane SAD. Čak su i istočno evropske zemlje imale veću nezavisnost u odnosu na SSSR.

  3. Izgleda sa novim vođstvom Nemačka za sobom ostavlja eru prosperiteta… valjda su iscrpljeni kvalitetni kadrovi u politici? Ali vam nije kasno da ih zamenite za ozbiljne i racionalne koji će nastaviti da budu pokretačka snaga EU!

  4. Napokon da se počelo razmišljati u EU i Nemačkoj. Dosta je bilo tog bolesnog vezivanja za druge koji na kraju ucenjuju i kradu. Treba razvijati Evropu,a ne Kinu i sovjete,što dalje od njih.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.