Dragoljub Ljubičić Mićko: U politiku neću ulaziti dok sam pri zdravoj pameti

Satiričar i glumac govori za Danas povodom nove sezone PLjiŽ-a, nove knjige i nove uloge u TV seriji "Kljun"

Ostavite komentar


    1. Apsolutno. Njegova knjiga nacionalni park srbija je odličan prikaz ekosistema.

      1. Vi ste sendvič sigurno zaridili ovim kome tarom, gospodine Bajiću. A M Ljubičić je zaslužio poštovanje svakog poštenog i moralnog gradjanina ove države. Bravo, gospodine Ljubičiću!

  1. Gospodine Ljuničiću, pošto ne znate, a izgleda da Vas nisu obavestili, dolaskom na Novu S i učestvovanjem u kvazi-humorističkoj emisiji, odavno ste u politici. Znači, niste pri zdravoj pameti, Vaša sentenca.

    1. Ljubicic je veoma talentovan glumac i svojim skecevima u „Pljizu“-u je to veoma lepo pokazao. Sto se tice Vase konstatacije da je on vec u politici time sto ucestvuje u ovoj emisiji i to jos, zamislite, na Novoj S, te da nije pri zdravoj pameti, to je bas podlo s Vase strane. Svaka vlast, pa i ova koju Vi ocigledno obozavate, mora biti pod lupom kritike, na bilo koji nacin, pa i satiricno-humoristican.

    2. Za bolesnike postoje bolnice, za ludake ludnice a za budale ne postoji ništa, zato ih tako mnogo i ima.

  2. Ljubičić je u politici od kraja osamdesetih, od priprema za raspad SFRJ. Tada je Indeksovo radio pozorište politizovano.

    1. Dakle, svako ko kritikuje politička dešavanja zemlje u kojoj živi je „politizovan“? Bogami, to je ozbiljna radikalska nauka. Uopšte nije čudo što ste tamo svi doktori.

    2. Ali je takođe našom srećom i u nauci, vrlo rado čitam njegovu knjigu „nacionalni park srbija“, kapitalno delo koje objašnjava naš ekosistem.

  3. Šteta što Mićko neće politički da se angažuje. Njegov nastup u kampanji (u imitaciji AV-a) imao bi efekat Belog (koji je više ironično lagao i obećavao od AV-a), što smo već videli na prethodnim predsedničkim izborima. Zbunjeni unapređeni šešeljoidi bi potpuno pobrkali lončiće…

    1. Jeste li gospodo primetili da veliki humorista nekad ismeva Djilasa.
      Sigurno niste jer nema nista od dobrih dnevnica na njegovoj televiziji.
      Jadan je svako onaj ko pljuje svoju zemlju i drzavu zarad nekoliko dnevnica i lazne popularnosti kvazielite.

  4. Ja sam ovo shvatio da Micko nece u politiku,jer nema nikakvih licnih ambicija da ostvari neki svoj cilj.Covek je uspesan,nezavisan,I nema potrebe da se nekom udvara I sebe ponizava.

  5. Mićkov posao je da ukazuje na dešavanja u društvu, kritikuje i karikira i on to radi perfektno, a za to treba imati pameti, talenta i poštenja. Za političara ti ne trebaju nikakve kvalitete… pa što bi elitno društvo menjao za ono mefiokriteta i hulja.

  6. Mićko ,Vama ,Žanetiću i Draži veliko hvala za salve smeha koje izazovete kod mene. Moram priznati, nekad se i od muke smejem ali se ipak smejem. Sve što tokom nedelje prepoznam kao laž ,manipulaciju i mazanje očiju završi kod vas kao melem na ranu. Bravo

  7. Mićko davno beše 2010,, a ti i dalje pameti nemaš, i izigravaš Steriju, daleko si od toga.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.