Drugi protestni skup "1 od 5 miliona" u Zaječaru 25. januara 1Sa predhodnog protesta "1 od 5 miliona" u Zaječaru

U petak 25. januara na Trgu Nikole Pašića u Zaječaru održaće se drugi po redu protestni skup „1 od 5 miliona“ koji je deo već omasovljenih građanskih protesta koji se iz nedelje u nedelju održavaju u Beogradu i ostalim gradovima Srbije, najavili su organizatori.

Oni su se zahvalili sugrađanima koji su prošlog petka, kako navode, hrabro i dostojanstveno u mirnoj šetnji pokazali aktuelnom režimu da žele da promene sistem vrednosti koji je uspostavljen u našem gradu i državi.
 
„Svaka naredna šetnja kretaće se drugačijom rutom, čime želimo da „probudimo“ sve delove grada i pozovemo Zaječarce da se oslobode straha i pokažu svoje nezadovoljstvo načinom na koji se vodi naš grad. Uz već postojeće zahteve, zahtevamo od gradonačelnika da hitno prestane sa hajkom na prosvetne radnike, koju je pokrenuo izmišljanjem i podmetanjem lažne afere oko zloupotrebe srednjoškolaca u političke svrhe. Jedini koji su u ovom gradu, zloupotrebili sve što se može zloupotrebiti su Boško Ničić i njegov bivši ortak Saša Mirković, sa svojim najbližim saradnicima i to je razlog zašto je veliki broj građana na protestu, a svakog narednog petka biće nas sve više“, ističu u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari