Društvo sudija: Istupanje gradonačelnika Valjeva omalovažavanje sudija

Ostavite komentar


  1. Sudije omalovažavaju sebe. Šta je sa sudijom Marijom Janićijević iz Vranja, koja je optužena da se bavi prostitucijom i čije pornografske fotografije su izašle u novinama? Da li Društvo sudija „poziva“ VSS da „sudiju“ Janićijević razreši kao nedostojnu? Šta je sa gomilom osnovnih i Viših sudova u kojima vradi polukvalifikovan kadar? Šta je sa Prvim osnovnim sudom u Beogradu, čija predsednica je pravnica iz katastra? O čemu govore ovi ljudi, i o kom ugledu? Šta je sa sudijama koje su ljubavnice, žene ili bliske prijateljice političara? Šta je sa luksuznim automobilima koje voze sudije? Jesu li ih zaradili od plate? Šta je sa ogromnim kriminalom među sudijama? Šta je sa masovnim narušavanjem prava građana na suđenje u razumnom roku? Društvo sudija kao da živi u nekoj drugoj Srbiji u odnosu na nas građane.

  2. U sudove prvo treba da uđe Žandarmerija, a potom narod naoružan palicama. Tamo rade najgori od najgorih. Zakon se krši svaki dan. Ne umeju jednu presudu da napišu bez slovnih grešaka. Gde ih samo nalaze? Naravno da ih treba počistiti, gvozdenom metlom, samo nema još ko da ih počisti.

  3. Hahaha, Prvi osnovni sud u Beogradu… Kad ga već pominjete, znate li kako izgleda parnično odeljenje tamo? To su sve Marije Janićijević. To više liči na kupleraj nego na sud. Ne zna se da li su nevaspitanije ili nekompetentnije, na čelu sa predsednicom suda. Tu svega ima samo nema pravde i poštenja. Najveći sud u Srbiji. Bruka i sramota. Nema čoveka koji odatle nije izašao zgađen. A ovi traže poštovanje za takve „stručnjake“. To je 80% za zatvor, 10% za razrešenje, a samo 10% da ostane.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.