Državljanin Srbije uhapšen na Ibici sa 15 kilograma kokaina i drugim narkoticima 1Foto: Shutterstock/David Huamani Bedoya

Španska policija uhapsila je na Ibici državljanina Srbije sa većom količinom narkotika, a naknadnim pretresom zaplenjeno je ukupno 15 kilograma kokaina, 2,5 kilograma ketamina, dva kilograma metamfetamina i 3.000 tableta ekstazija, 100 grama marihuane i 34.000 evra, javili su španski mediji.

Prema policijskim izvorima, agenti nacionalne policje na Ibici su ponedeljka su ga presreli kada je pokušaoda uđe u kuću sa koferom u kojem je bilo 10 kilograma kokaina, a potom je uz sudski nalog za pretres u kući nađeno još pet kilograma kokaina, novac, ekstazi i drugi narkotici.

Pretresom kuće nađena su oprema i pribor koji nesumnjivo ukazuju na njihovu upotrebu za direktnu prodaju narkotika na ilegalnom tržištu, uključujući i doze droge spreme za isporuku. ,Između ostalog, zaplenjena je mašina za vakum pakovanje, knjigovodstvene knjige, nekoliko telefonskih kartica i vaga za precizno mrenje, objavio je portal Periodico da Ibiza.

Uz vest o hapšenju i zapleni droge portal je emitovao i policijski video-snimak pretresa kuće koju je koristio uhapšeni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari