Emitovana jubilarna 300. epizoda emisije „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ 1Foto: Ivan Dinić

Proteklog vikenda na TV Nova emitovana je jubilarna 300. epizoda kultnog humoristično-satiričnog šoua „24 minuta sa Zoranom Kesićem“.

Popularna emisija, koja na specifičan način analizira događaje na društveno-političkoj sceni u Srbiji, od svog nastanka do danas nastavlja da dokazuje da je jedna od omiljenih uz koje publika vikendom uživa, a za ovu specijalnu priliku tu je bila i slavljenička torta!

„Torta koju vidite u čast je jubilarne 300. epizode emisije. Malo li je? U želji da nam sledećih 100, 200 ili koliko već bude epizoda, budu što slađe kao ova torta, a što manje gorke kao ova realnost. Ja vam zahvaljujem na pažnji i ljubavi, i podsećam vas da svih ovih godina za vas rade momci iz Njuz.net“, poručio je Zoran Kesić.

On ističe da je rad na ovoj emisiji već u početku, pre 10 godina, postao mnogo više od običnog posla. „Stvorili smo, iako to nismo planirali, jednu važnu i dragu stvar za veliki broj ljudi. „24 minuta“ je jako brzo postala nedeljna potreba ljudi, ritual, kao nedeljni ručak ili nešto drago što se porodično radi. Istovremeno smo, između nas koji pišemo i pravimo emisiju, stvorili divno drugarstvo. Onda su nam se rađala deca, ženili smo se, udavali, povremeno se svađali, ali sve vreme bili i ostali – porodica. Ponosam sam na emisiju, a još ponosniji na ljude sa kojima je pravim“, dodaje Kesić.

Gost ove jubilarne epizode bio je Luke Black, predstavnik Srbije na predstojećem Eurosongu koji će se održati u Liverpulu od 9. do 13. maja, koji je ovom prilikom istakao da gostovanje kod Kesića smatra vrhuncom svoje karijere.

Nastavljamo da gledamo „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ subotom u 20:30h, samo na TV Nova!

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i u EON paketima van SBB mreže preko bilo kod interneta u Srbiji i uz Total TV platformu bilo gde u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari