Epidemiolog Đurić: Siguran sam da su epidemiolozi dali sve od sebe

Ostavite komentar


  1. Zašto se svi ovi epidemiolozi,infektolozi i dr. koji se danima šetaju po raznim tv-izijama, ne rasporede na rad u klinike na lečenju teških bolesnika od virusa. Oni su najstručniji,šteta da naše zdravstvo ne iskoristi njihovo znanje.

  2. Da li ste u vasoj sjajnoj analizi uzeli u obzir da je epidemiog u Srbiji Dr Kon bio duboko u skandalu sa neuspelim pokusajem uvoza vakcina 2009 godine ?!

  3. Evo, lepo vam je svima čovek objasnio da je država dobro odreagovala. Naravno, ljudi su većinom glupi, pa oni koji vole Vučića pročaju kako je Srbija odreagovala najbolje na svetu, a oni koji ga ne vole pričaju da smo odreagovali najbolje na svetu. Istina je da smo među boljima, ali rezultat se gleda na kraju. Što se tiče načina saopštavanja, i meni koji sam politički neutralan je Vučić antipatičan, ali neću zbog toga da pričam da su loše mere. Uostalom, znam budale koje ne poštuu mere, jer misle da to Vučić namerno radi da bi maltretirao narod. I to obrazovani ljudi, neki čak i doktori nauka, mada nisu prirodne nauke u pitanju. Kad čujem te budale, bude mi i jasno zašto pokušavaju da ih zaplaše, drugačije ne može.

  4. Epidemiolog Đurić. Budite oprezniji sa naslovima, presekoh se, jer sam pomislio da je dr. Vučić počeo da unapređuje „epidemiju“iz vlastitih redova. Sreća, pa se epidemiolog ne preziva Vulin.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.