Evropski put ili kineski pojas

Most Radija Slobodna Evropa

Ostavite komentar


  1. Pa kinezi grade i po Hrvatskoj i Crnoj gori. Njima nije problem,samo je to za nas lose!!! Kako je to moguce?

    1. Ukoliko sam dobro ispratio, situacija u Crnoj Gori sa kinezima nije najsretnija. Navodno imaju ugovor za izgradnju auto-puta kojeg kinezi i grade i po pisanju nekih medija, preti im gubitak dela teritorije obzirom da imaju problema u ispunjvanju
      finansijskih obaveza prema kineskim bankama.

  2. Dakle, sve što je kinesko ili dolazi iz Kine ne valja?
    Da li je baš sve tako?

  3. Posle ovog „niza“ botovskih komentara sta reci „a ne zaplakati“ . Taj famozni kineski “ komuno- kapitalizam“ je poslednje sto treba kako nama tako i evropi. Neka se razvijaju i poboljsavaju standard svojih gradjana,al’ taj „model“ komunistickih milionera ( i poslovanje na „taj“ nacin), neka zadrze za sebe. Transparentnost i vladavina prava su za takve likove nepoznanica !! Samo “ partijski reket“ i gola sila ( ako „reket“ ne uspe….milom) !!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.