Fajzer bezbedan i efikasan za uzrast od pet godina

Objavljeni rezultati ispitivanja vakcine među najmlađima

Ostavite komentar


  1. Da li sam dobro razumeo, Pfizer tvrdi da je njihov proizvod bezbedan? Znači nekako su ispitali da dete od 5 godina neće imati nikakve posledice za npr. 10 godina? I to su sve ispitali za godinu dana?

  2. Obaveštenje da su počela ispitivanja na deci ovog uzrasta se pojavilo početkom juna ove godina. I ako ja sad kažem da vakcina koja se ispituje par meseci ne može da se poredi sa vakcinama koje se primenjuju decenijama – reći ćete da ovakvi kao ja verovatno veruju i da je Elvis Prisli živ, zar ne?

  3. „Fajzer vakcina prethodno je odobrena za upotrebu među decom starijom od 12 godina, kako u Americi tako i u evropskim zemljama, uključujući Srbiju.“ Tužno je da ovo piše u novinama a da se ne objasni vrsta odobrenja u SAD od strane FDA i vrsta odobrenja u Srbiji. Da se ne objasni šta je to INFORMISANI PRISTANAK

  4. Niko im više ne veruje , pogotovo jer je pfizer koktel iz laboratorije Glaxo smith klajn i Billa Gejtsa, koju on inache najviše sponziriše u SZO izmedju ostalog Glaxo Smith klajn ima svoju laboratoriju u wuhanu . Sve je ovo zbog novca. Nurnberg tuzba je pokrenuta i nazivaju ga Scandal Covid 19!!!

  5. A direktor Fajzer-a otvoreno i javno, u intervjuu, kaže da on svoju decu neće vakcinisati, kao i da ni sam – nije vakcinisan – !!! – Ali, narod veruje tzv. Kriznom štabu, koji ima samo jedan cilj – da utroši sve vakcine, jer je njihovo ubacivanje u tela oljudi mnogo jeftinije nego plaćanje njihovog skupog uništavanja na ekološki propisan način. Krizni štab ima kao cilj da prestraši sve građane, kako bi oni bili poslušni vlasti i kako bi na taj način, pod izgovorom brige za zdravlje ljudi, bila zgažena sva njihova ljudska prava. To je globalni fašizam, tj. nacizam u novom, daleko savremenijem, ali ne manje malignom i opasnom obliku.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.