FHP: Neprimereno smanjena kazna pripadniku Vojske Srbije za silovanje

Ostavite komentar


  1. Apsolutno je sramotna neprofesionalnost i pristrasnost Apelacionog suda. Trebalo je da ovaj ratni zločinac dobije 20 godina robije. I nije on nikakav heroj, već neko ko baca ljagu na borbu Srba .

  2. Imena tih koji su smanjili tu kaznu imena imena, oni su slobodno reći sramota za sudstvo, neka njihovo okruženje zna za ovo, isto tako sledeće godine će biti prijavljivanje za ulazak u zemlje. EU , tako da im se trajno zabrani ulazak u EU …nema izlaska iz ove zemlje, ovo je dno pravosuđa, dno….valja ima žalba na ovo njihovo smanjenje , valjda, pa možda imaju i oni ženske osobe u porodici ,sta one kažu na to, i. Sad treba očekivati aktivnost svih organizacija koje se bave , ženama..svih da se ovo obori ….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.