„Filozofski je pomoći“: Humanitarna akcija Filozofskog fakulteta i Udruženje studenata pedagogije 1foto (BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV/DS)

Filozofski fakultet u Beogradu i Udruženje studenata pedagogije „Freire“ organizuju humanitarnu akciju „Filozofski je pomoći“ koja će se održati u petak 19. i subotu 20. aprila.

Prikupljena sredstva će se donirati udruženju NURDOR (Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka), kao i studentkinji pedagogije Marini Nikolić za lečenje.

Akcija podrazumeva bazar knjiga, aksesoara, kućne dekoracije i igračaka, druženje uz kafu i čaj, kao i programe za decu „Pokloni mi“ i „Igre bez granica“.

Predviđena je i radionica „Pokloni mi“ tokom koje će deca i roditelji imaju priliku da naprave, nacrtaju ili napišu šta bi nekome poklonili, a radovi će potom biti predstavljeni u okviru izložbe na drugom spratu Filozofskog fakulteta.

„Organizacijom akcije želimo da istaknemo vrednosti davanja, ponovnog korišćenja stvari, kao i povezivanja sa lokalnom zajednicom“, navode sa Filozofskog fakulteta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari