Fondacija Alek Kavčić: Izdavačka kuća Klet tužila fondaciju

Ostavite komentar


    1. Zar da KLETT nekoga optuži za korupciju? Čini mi se da je ime za to: INVERZIJA…

  1. Gospodine Kavcicu uz Vas mo srcem i dusom. Pa i laiku je znano kolike su korupcije uizdavastvu udzbenika. I sta je tu lose ako imate tvrdnju da jedna strana udzbenika moze da kosta dva dinara. Da moze i to ste i dokazali. A lopovi koji zgrcu milione na ledjima roditelja i pravdaju se da to ugrozava autorska prava neka ta prava traz od drzave jer obrazovanje dece nema cenu. Sve je to tako ogavno pocevsi od korumpiranih izdavaca, pa preko drzave. Neka Danas objavi kada Vam je rociste zelimo da dodjemo da Vas podrzimo. Neka i neki posteni advokati koji ovo citaju stanu uz Vasu stranu. Slusao sam Vas vise puta i pokazali ste tacno koko je moguce pruziti deci udzbenike po daleko nizoj ceni. Samo napred uz Vas smo

  2. Pazi, „nelojalna konkurencija“!! Taj izraz se u ekonomiji koristi u potpuno drugačijem kontekstu, a ne kada neprofitna organizacija plasira nešto bez interesa za profitom.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.