Gajtandžijeva: Vučić, zapravo, potvrdio da je oružje krijumčareno

Bugarska istraživačka novinarka o tvrdnjama predsednika Srbije u vezi sa nelegalnom trgovinom naoružanjem Ukrajini

Ostavite komentar


  1. Izjave, prema sopstvenom priznanju, hroničnog bolesnika, treba da uđu u anale. Čovek sipa (svoju) istinu brzinom munje. Mi obični građani koji redovno plaćamo porez ne možemo to da shvatimo. Isto kao što ne možemo da shvatimo zašto plaćamo ovakve likove.

  2. Znaci pitanje za predsednika je sledece: „Da li mi prodamo granate vasim partnerima iz UAE koje to oruzije dalje prodaju ukrajincima da ubijaju ruse, kako bi rusi dalje ubijali njih???

  3. Covek potvrdio ko je krijumčario
    A ne da je krijumčario
    Uostalom oruzije je tu da se prodaje
    A blesav je onaj ko kupuje

    1. A,……..što je blesav onaj ko kupuje? Po toj tvojoj (uvrnutoj) logici onda smo i mi (naša država) blesavi jer smo i mi, kao u ostalom i mnogi drugi po svetu, kupovali, kupujemo i kupovaćemo oružje. Dalje, ovo objašnjenje u vezi krijumčarenja, poput predsednikovog, ne pije vodu iz mnogih razloga apropo zakona, naših, a i međunarodnih, koji regulišu ovu materiju. Mnogi su, u ovom slučaju, zatečeni s prstima u pekmezu i natovarili sebi bedu za vratom pa će čupanje biti teško.

  4. Nisam baš nešto mnogo pametan,(nacionalna osobenost), al sam zato do krajnosti iskren i naivan. Sve više mi se čini da u ovom zamešateljstvu sa aferama u vezi sa trgovinom oružijem stoje naša „velika braća Rusi“. Poradi čega moj insuficijenti cerebrum još ne može da shvati, međutim ono što je očigledno je činjenica da Rusija nameće nasilno aferaško pokriće za svoje strateške interese. Pokušaj odgovora Srbije je malo usiljena i zakasnela špijunska afera izvučena iz naftalina, koja samo zbunjuje „rusofilno građanstvo“ vladajuće stranke. Na „velikom medvedu“ je da povuče sledeći potez (lovca na A6) a na rukovodstvu Srbije da žrtvuje neke ljude od poverenja i tako bar malo amortizuje kamuflirani pritisak velikog medveda. Bolje i jasnije otvaranje karata će se videti posle susreta na visokom nivou u Moskvi. Opet iskreno kažem nisam mnogo pametan, pa postoji velika verovatnoća da lupam ko Maksim. Prosudite i osudite sami.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.