Gašić čestitao Dan MUP-a: Hrabrost, odlučnost i žrtva su sinonimi za srpsku policiju 1foto (BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIĆ)

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić poručio je danas da će policija nastaviti da bude temelj sigurnosti i bezbednosti i garant zaštiti svakog građanina Srbije.

Čestitajući svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Dan Ministarstva i Dan policije, Gašić je istakao da su hrabrost, odlučnost i žrtva više od dva veka sinonimi za srpsku policiju.

On je na putem Instagrama poslao poruku: „Profesionalizam, znanje i jačina su njihova odličja koja kroz istoriju nose. Snaga i najveća vrednost Ministarstva unutrašnjih poslova je čovek“.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće danas manifestaciji povodom obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije.

Kako je saopštila služba za saradnju s medijima predsednika Republike, manifestacija će početi u Palati „Srbija“ u 11 časova, uz prisustvo predsednika Srbije.

Dan Ministarstva unutrašnjih poslova i Dan policije – 4. jun biće obeležen danas nizom manifestacija čiji je cilj da se građanima predstave rezultati i uslovi rada policajaca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari