Gde je studirao Nebojša Stefanović?

Ostavite komentar


  1. Pa kako gde-preko puta tri kaputa,pet minuta od auto puta,s oklice na coklicu i tu ti je to….zar ne ministre???

  2. Ovo sve je i vise nego dovoljno za Republicku javnu tuziteljku Dolovac da pokrene istragu po sili zakona a ne da se pravi nevesta! Neshvatljivo je u sta se Srbija pretvorila – mafijasko gnezdo organizovano piramidalno u vlasti!

  3. Pa prvi ispit je poloziou stranci, a ostale kao sto za ubrzano studiranje biva u kafani. Uz cevape, pivo i narukvicu za isputivaca.

  4. Nije bitno što mu je poklonjena diploma i doktorat, bitno je da je Đilas opljačkao Beograd.

  5. Alo bre vise pa zar vam nije dovoljan MALI, kakv je to nacin da se nastrvite na najodanijeg Vucicevog coveka , jos ministra policije, mozda je je posetio KEMBRIDZ, a verovatno obisao i LOMONOSOV univerzitet, ostavite coveka vise na miru, samo ga terate da sve vise laze , i bicete krivi ako zaglavi mna VMA, NE DAJ BOZE POZAREVAC

  6. To samo nasa lazna opozicija moze da izjavi.Nebojsa Stefanovic je zavrsio Megatrend i posteno mu je izrada diploma koja nije plagijat.

    1. A ti znas dal je plagijat el jok,jes mu ti skolska drugarica iz klupe.E kozo jedna,sendvic hanumo.

    2. Hahahaha. Pa vrede li ove gluposti što pišeš obraza? Mislim, jel vredi prodati čast zarad par desetina hiljada dinara?

  7. Šta je radio DOS nakon 2000. Što nije počistio lažne diplome, umesto što je dozvolio da se ovakvi fakulteti otvore u svakom selu, za potrebe političara i njihove dece?

    1. Ako se ne varam akademik Rakic je bio u glavnom odboru DS….sve su to deca komunizma…vrte se u par stranaka, u pravu je Basara

  8. Zar je bitno gde je studirao?!Valjda je najvaznije da covek radi savesno i odgovorno svoj posao.

    1. Da stvarno radi savesno i odgovorno svoj posao, trebalo bi da uhapsi sebe i bratiju sa Megatrenda, za počinjena krivična dela – falsifikovanje službene / javne isprave (fakultetska diploma to jeste), lažno predstavljanje…

    1. Pa evo gospodjo ili gospodjice da vam objasnim šta nije u redu: nije u redu da čovek dobije zvanje diplomiranog ekonomiste iz oblasti spoljne trgovine na osnovu verifikovane diplome nepostojeceg univerziteta i fakulteta. Meni je trebalo 4 godine studiranja, svakodnevna predavanja i vežbe, , 37 ispita (od kojih polovinu polazete pismeno da bi se kvalifikovali za usmeni deo), diplomski rad rad koji se ozbiljno spremao, i u kome je uredno navedena koristena literatura i obeleženi citati.., da bi dobio zvanje sa kojim se ovaj čovek takodje služi. Da, služi, jer ga nije zaslužio. Eto, to nije u redu, jer verujem da ovaj poslušnik nije položio ni jedan ispit, već ih je platio.

  9. Stradija
    Rate this book
    1 of 5 stars
    2 of 5 stars
    3 of 5 stars
    4 of 5 stars
    5 of 5 stars
    Stradija
    by Radoje Domanović
    4.62 ·
    Rating details · 58 ratings · 2 reviews
    Stradija je, na primer, – kako je ocenio Ljubivoje Ršumović – naše, srpsko, nemilosrdno ogledalo. Sve nam se čini da zemlja Stradija i grad Kradija ne postoje, da su se „ratoborni varvari Anuti s juga“ umorili i odustali, da nam se svima „ljušno mozak u glavi“ i da smo vremenom postali lepši, bolji i pametniji. Onda se pogledamo u Radojevom ogledalu i vidimo gorku istinu – i posle 110 godina, sve je isto! (less)

  10. Pitanje za SANU! Šta je radila SANU (i gde bila?) kada se otvarale ovakve „škole“ – „univerziteti“!? Ah da, oni se bave samo „naukom“ (kojom naukom?) i „umetnošću“ ne i politikom! Politiku „izterali iz SANU“ – (pokojni) Nikola Haidin – višemandatni predsednik SANU! Tačno, bave se „umetnošću“ napisali su MEMORANDUM i „Ćeraćemo se mi još“!

    1. Predsednik SANU g. Kostić izigrava oposuma. Na isti način kao što je to pet godina činio bivši rektor i član SANU, onaj Bumbaširević. Postojanje ovakve SANU je čista šteta po građane Srbije. Koštaju nas iha. I uživaju privilegije koje ničim nisu zalužili. SANU treba hitno raspustiti zajedno sa svim Megatrendom i ostalim privatnim univerzitetima i fakultetima. Pa videli ste koga je Mića Megatrend stavio za predsenika Saveta svoga univerziteta. Člana i potpredasednika SANU, onog fosiliziranog Ljubišu Rakića. A i on je, kao i bivši rektor BU, i sadašnji predsednik SANU Kostić, profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu. Bože dragi, kako se lako prodaju ovi isprazni tipovi, koji se još zovu profesori. Tu ljigavu bandu treba hitno rasturiti!

  11. U nedostatku političkog programa, ideja za stvaranje napredne, moderne evropske Srbije i konkretnih predloga koje bi ponudili građanima kao što čini Aleksandar Vučić, propali opozicionari pribegavaju zameni teza i od svih tema uhvatili se za diplome kao pijan plota jer ništa drugo nemaju da ponude građanima Srbije. Zaboravljaju šta treba da rade kao opozicija ali zato njihovi poslanici ne zaboravljaju da uredno podižu plate iako nisu bili na svom radnom mestu mesecima unazad. Zaboravljaju da je to novac istih onih građana koji su glasali za njih. Građani ne zaboraljaju, biće nagrađeni na izborima za svoj nerad možda malim prelaskom cenzusa.

  12. Što bi rekao Aleksandar Berček, „sve go mangup do mangupa“. Samo ovde su u pitanju lopovi.

  13. Izgleda da je moderaciji lepše da ostavi komentare kvaliteta kafanske prepirke nego konkretna razmišljanja i predloge.
    Očigledno je dežuran moj „prijatelj“.

  14. …a onda je Živana otisla na pijacu da pazari povrce. Žena za tezgom je vec pocela da sklanja robu i zacudjeno je pita zasto dolazi ovako kasno. Živa joj odgovori da mora svaki dan da vodi muža kod lekara jer ima Alchajmerovu bolest i da je i ona sama bolesna od dijabetesa. Svako jutro sve mora sama da poradi po kuci. Na to prodavacica vrati ponovo sve svoje artikle na mesto i kaze: „Živana, biraj! Za tebe 50% i gratis pasulj za prebranac.“ Živana oduševljeno pokupuje brokoli, karfiol, kelj, šargarepu, puno praziluka, plati i pišto se srdačno zahvalila i ispozdravljala, veselo odjuri kući.

  15. Gde je studirao Nebojsa Stefanovic ? hahahahahaa, pa nigde ,zar ne vidite da vas covek zeza,hahahaaha

  16. Ko je tada bio na vlasti? Taj je i krivac.Dati Dacicu pendrek u ruke je bio vrhunac Tadicevog neznanja.Jeli Nikolic bio gladan,zedan i bez novca kada je seo na stiropor? Nije .Sada ? Sta sada!!! Sada trpimo strahovite greske Tadiceve politike.I da kazem: Jedva da se razlikovao od Vucica .Cvetkovicu se stalno mesao u posao tako da ovaj nije mogao da dise.Jedino su mediji bili slobodni.

    1. Milice svaka ti je sveta.Diplome nisu bitne pa i sam predsednik je izjavio da ministar može biti i sa osnovnom školom ali mora da radi savesno i odgovorno

    2. Tadic se nije mešao ni u svoj posao a kamoli tudj. Nije izigravao i predsednika i premijera. Nisu sazivane vanredne sednice svega i svacega svaki dan.
      Nismo ziveli u permanentnom neobjavljenom stanju uzbune i vanrednog stanja.

  17. Mozda mi „prijatelj“ danas ne dežura pa da kažem koju.
    Pratiti novac, gde i kome je Stefanovic uplatio školarinu u Engleskoj. Da li je taj neko platio na to poreze državi Engleskoj. Prijaviti situaciju kompetetnim organima Engleske, oni ce malo nezavisnije pristupiti slučaju.

  18. Imajući u vidu, oni koji su najviše dužni da čuvaju zakonitost i čestitost, pali su na prvom minornim ispitom. Svi u glas i stas su stali u odbrani plagiranog-ukradenog doktorata ministra finansija S. Malog, koji je zadužen da štiti korektno poslovanje Srbije, a njegovi mentori premijer(ka) i predsednikzdušno štite to što nije smeo, a uradio doktorat sa ukradenim znanjem i saznanjem. O doktoratima Stefanovića, Tabakovićke, Šapiča, Jelene Trivan, ako regulisanje doktorata Malog traje šest godina, koliko vremena treba za nabrojanih. Političke vlasti ne bi smeli da utiču na odluku, to treba prepustiti akademskoj zajednici. Političari sa svojom oholosti, a nisu napisali ni dve rečenice, brane neosnovano plagijate. Voleo bih da se objave naučni radovi Vučića i Brnabićeve ukoliko su ih ipak objavili ili napisali, a ne onih beseda koje su lupali u medijima. Ostaje pitanje kuda plovi ovaj naučni srpski brod?

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.