Otkad je potvrđeno da će fudbaler Borusije Dortmund Mario Gece od sledeće sezone igrati za minhenski Bajern, mladi Nemac je konstantno u centru pažnje, a od polufinala Lige šampiona protiv Real Madrida i njegove povrede zadnje lože konstantno se spekulisalo da li će Gece igrati u finalu.

Ipak, tokom jučerašnjeg dana pojavila se informacija da je Gece trenirao sa prvim timom i da će najverovatnije izaći na teren Vemblija u subotu 25. maja. To će ujedno biti i njegova oproštajna utakmicu u dresu „milionera“, jer je još u aprilu potvrđeno da je Gece za 37 miliona evra prešao u redove Bavaraca. Ovakav potez se naravno nije svideo navijačima kluba iz Dortmunda, koji su iskoristili prvu priliku i na jednoj od utakmica istakli uvredljiv transparent na račun mladog Nemca. Ni duhoviti trener „milionera“ Jirgen Klop nije izdržao a da ne prokomentariše nedavno Bajernovu „moć“, rekavši da je minhenski klub kao negativac iz filmova o Džejmsu Bondu i da odlično koriste superiornu finansijsku poziciju.

Vicešampion nemačke Bundeslige ove sezone se nada da će i Mats Humels biti spreman za finale, uprkos povredi skočnog zgloba koju je zadobio prošle nedelje na meču Bundeslige protiv Hofenhajma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari