Generalu Dikoviću odbijena viza za SAD

DANAS SAZNAJE: Amerikanci ljuti na načelnika Generalštaba Srbije zbog njegovog odnosa prema Rusiji

Ostavite komentar


  1. Glavni shef vojske Srbije, Lj.Dikovic (osoba sa poljoprivrednom facom) osumnjicen (a jos ne optuzen) za ratne zlocine na Kosovu je ostatak Miloseviceve naopake politike, da neko sto je losiji i gori, veci je "patriota" i vise napreduje.
    Ovo se Srbiji vraca kao bumerang jer ona nije izolirano ostrvo u Evropi.
    Bice Dikovica jos ….. sa priblizavanjem Beograda Brisselu.

  2. Pošaljite ga u Užice da čuva ovce. Vojsku je iskoristio za sebe i svoju porodicu, a sposobne oficire iz GŠ rasterao

  3. Čudi me da je uopšte tražio vizu. Srbi su cudni, ne vole katolike, a stalno su na zapadu. Vole ruse, a niko ne ide u Ukrajinu, Rusiju, Moldaviju, itd.

  4. Ala smo duhoviti, pored raznih kalemara, pukovnika, grobara i ne znam šta još, u svojim hejterskim vokabularima smo dodali i "Osobu sa poljoprivrednom facom"… Nego imamo gej premijerka pa nas neće čuditi da uskoro za glavnokomandujećeg dobijemo neku transrodni osobu u čijem će se priboru za održavanje higijene nalaziti lajneri, krejoni i karmin. E, da. Ispred Bakingenske Palate i dalje čuvaju stražu gardista sa onim ogromnim šubarama na glavi a ispred zgrade predsednik tvari sada skoro isključivo marširaju dame kao da su iz Voga ili Victoria““s Sekret izašle… Nego u vezi teme. Možda je stvarno ovo neka tajna ujudurma da se sudu za ratne zločine UQK proširi i dodaju se i zločini za koje je već suđeno u sudu u Hagu tj za zločine koje su navodno počinili i Srbi. Nataša Kandić i njen FHP dobro znaju da su izgubili spor protiv Diskovima i da su mu isplatili odštetu, ali i dalje šire laži i klevete. Što se tiče viza za one koji su otvoreno podržavali Trampa (Dikovića, Haradinaja i Dodika) to je zato što Tramp još nije očistio svoju administraciju od onih koji podržavaju zločinačku kliku Obama-Klinton.

  5. Moze poslati sina (posto ga je uvalio kod Dacica), pa nek mu on preprica kako je na zapadu.

  6. @cuba: Jesu dobri odnosi, jer nam ukazuju na kukolj koji bi trebalo istrebiti.Ko god da opravdava ratne zlocince ili stiti osumnjicene, ne moze biti ravnopravan clan medjunarodne zajednice. Jedan je Dikovic, koji je osumnjicen za ratne zlocine, a Srbija ima 7 miliona nevinih koji ispastaju zbog takvih osoba kao sto je on kao i onih koji ih stite.

  7. Ma nema problema, Vulin i Vucic uzivaju veliki ugled u SAD i u celom svetu. (Vidite botovi, tako se komentarise, a sad slozno ali osecajno Crven Banu da mi pojete…

  8. Posledica " neutralnosti".. Biće toga još. Kada imaš nacional- boljševike na vlasti, nema tu iznenađenja. Diković je jednostavno sav pogrešan, pogrešan čovek, sa kontraverzama iza sebe , na pogrešnom mestu.

  9. a zasto da ide u ameriku. ima posla u srbiji. vojska nam je ko lovacko drustvo. mozda misli da nadje finansijera kao perisic

  10. Ово само доказује да је америчка дубока и мутна држава присутна ту-на трновитом Балкану,док је мистер Трамп углавном растерао у САД-ма самим.Ако издржи цео мандат и уз мало среће освоји и други,тек тада се можемо надати светлом хоризонту и будућности старих добрих односа са САД-ма.Које хипокрити и трговци са Геноцидом,Холокаустом упорно покушавају да покваре.Јер је то њихова базна политика после пада берлинског зида.Да оперу Немачке,Хрватске,Украјинске,Муслиманске злочине из оба светска рата!Занемели су од како им се бумеранг вратио и напунио запад са избеглицама из Турске.Која врши прорачунату и дугорочну исламизацију Европе.Чак шта више за то добија новац са више страна.Расплет ће бити и боље сутра-тек кад се изведу на суд ратни злочинци и добошари(хипокрити)у САД-ма и Британији!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.