Georgiev: Vučić zna da je izveštaj Fridom hausa – tačan

Povodom izjave predsednika Srbije da je izveštaj međunarodne organizacije “neozbiljan i pun netačnosti”

Ostavite komentar


  1. Tesko je nagadjati ko sta moze ili mora da zna, cinjenice su te koje su validne.

  2. To može da se prekine samo treba žrtva. Gradjani srbije su korunpirane tako da ne vide da rade protiv sebe.

    1. Gospodine, znate li koliko su za Srbe bitni ovakvi ili onakvi izveštaji? Prestanite sa paljevinom, izađite lepo na izbore i sa tom milionskom masom nezadovoljnih građana, kako se tvrdi, oborite postojeću vlast, kao što je ona iz opozicije oborila vlast Borisa Tadića. U čemu je više, ljudi, problem? Izađeš i glasaš. A, ne valja ni to. Treba mi godinu dana da ubedim druge da sam baš ja taj genije koji će da bude spasilac Srbije. ‘Ajte više. Skinite nam se sa grbače sa vašim lelemudjenjem i budalaštinama.

      1. A da ti, gospodine, i ostali botovi, malo prestanete sa vašim lelemuđenjem i budalaštinama u stilu „izađite na izbore i pobedite, ako možete“ jer dobro znate da na tim vašim „izborima“ samo vi (tj. Vuić) možete da „pobedite“ i niko drugi!
        U poštenje i ispravnost ovih „izbora“ ste jedino vi ubeđeni, dok normalan svet ni ne želi da učestvuje u tim vašim farsama i cirkusima.
        Zato se slobodno vi igrajte „izbora“ sami (dok vam se još može), ali ne razumem zašto vam u tome treba još i nekakva „opozicija“? Neka Vučić slobodno „pobedi“ sa 182,45% glasova, u čemu je problem?
        A da, možda u tome što mu niko neće ozbiljno poverovati u tu „pobedu“?

  3. To kao da Srbija izvestava o stanju u Nemackoj, sta ima iko da se mesa u unutrasnje poslove Srbije ?

    1. Drug Georgiev je placen da se bavi balkanskim drzavicama. I da se mesa. Freedom House i plejada slicnih su tu isto, da paznju posvete nama i drugim sjebanim i rascepkanim drzavicama. Pogledajte otreznjujuc govor S. Radulovica o tome kako nam Srbija nestaje pred ocima na youtube-u, mozda nekome nesto bude jasnije nakon toga.

  4. To su samo nagadjanja, da li ste vi proverili bas sve informacije iz Fridom hausa pa da to mozete tvrditi ?

  5. Aha mnogo se prepao. Nije on bre Tadić da se povija pred svakom šušom.

      1. Definitivno kad se promeni vlast,treba otkriti spisak botova koji su placeni da pisu hvalospeve o vucicu i onda zna se,par godina robije na sendvicu i vodi

        1. A sta mislis o tome da takva kazna bude svima onima koji su protiv Vucica,jedinog coveka koji se biri za pravdu i mir.

          1. Tara, protiv kog rata se bori za mir? Ajde, molim te, posto ti vec dajem platu, bar samo malkice razmisli pa napisi nesto iole smisleno. Ne trosi mi oci na isprazne parole.

  6. Kakva god da je ta organizacija, sumnjiv je kredibilitet tog izvestaja, imajuci u vidu kakav je ambijent u drustvu trenutno (predizborni); i tesko je reci da sta tacno narod vidi. Samo izbori to odredjuju.

  7. E,ako je od BIRN-a onda je svakako tačno,vrhunac profesionalnosti,kao i Freedom house,zatim bih tu ubrojao i Reportere bez granica,pa Žene u crnom,pa Majke Srebrenice…Pa,prefarbanu žutu patkicu…Kakva profesionalnost,kakva objektivnost i istinoljubivost!!!A mi se svi „zakopčavamo pozadi“…

  8. I bez Fridom hausa dobro znamo – nije car go, niti su mu ćauši goli (imaju šta im srce i ćar ištu), nego mi, pokorni podanici, ni gaće nemamo da nam drže ponos i pamet. Propade sve kroz pocepane gaće, pa smo tako jadni i bedni i zavijamo li zavijamo: „Hleba, hleba gospodaru, hleba daj nam!“ Gospodar nije ni sejao, ni žnjeo, ni mleo žito, ni mesio, ni pekao ‘lebac. Gospodar, kao i svaki gospodar, je gospodar samo po tome što otima koliko mu podaništvo dopušta. A mi mu dadosmo i pocepane i neoprane gaće da nam skida. Radosno smo pristali da ni naših ruku dela ne budu naša. A sad kukavička kuknjava. Ne trebaju nama nikakvi fridom hausi, nego ono što u ruku, od silnog kukavičluka, ne smemo ni da dohvatimo. Zastavu svih sužnjeva koje mori glad, recimo… Plajvaz ne vredi, precrtaju oni to…

  9. Izbori su mesto gde se pokazuje volja birača, pa oni koji nisu zadovoljni neka izadju na iste i pokažu svoju volju, a ne da veruju nekom Fridom hausu i njihovim informacijama. Sloba Georgiev baš i nije neko kome treba sve verovati, jer dobro se zna ko ga finansira i po čijim instrukcijama rade BIRN-ovci.

  10. Nakon svega sto se desavalo Srbiji od strane Evrope i Amerike u prethodne dve decenije, narod u Srbiji ne veruje vise nicemu sto dolazi sa tih prostora.

  11. Ala su se SNSovci raspisali i uskoprcali. To kakve rezultate imamo govori brzina pridruživanju EU. Totalan zastoj samo se lupeta kako želimo u EU zapravo ove botine bi radije da budu deo Kine.

  12. Meni smeta razlika u broju punoletnih gradjana, to objasnite, pa onda da pricamo o izborima ! 5,2 mil ili 6 ,5 mil glasaca ??

  13. Nije Vucic razorio opoziciju. Razorila je sama sebe. Pa pogledajte samo ko je opozicija. Pogledajte ljude koji vode te stranke. Da li vi stvarno mislite da tu ima i jednog koji svojim kpacitetom Vucicu moze da izadje na crtu. ne kazem da je Vucic idealan ali opozicija je katastrofa.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.