Georgiev: Vučiću ću odgovoriti preko advokata

Poznati muzičar odgovara premijeru na tvrdnje o zabrani njegovog koncerta u Smederevu

Ostavite komentar


  1. Najviše mi je žao kada se imena, istaknutih, umetnika počnu pojavljivati u političkim temama.

  2. Steta sto je Geurgijev dozvolio da ga upletu u ta politicka prepucavanja, moja cerka ga obozava !

  3. Politika nije samo za tzv "profesionalce" (koji su ustvari politikanti), nego za sve ljude. Politika je bavljenje sopstvenim zivotom.
    U redu je sto je Barba ovo izneo u javnost. Ljudi treba da znaju cinjenice, pre nego sto ih vlastima verni mediji obrade i promene im znacenje.
    A posle ovoga Georgiev treba da nastavi, da istera svoje preko advokata, kao sto je najavio.

  4. Volim da slusam pesme Georgijeva, ali mi se ne dopada sto se uopste rasravlja na ovakav nacin. Politika ne treba da ga interesuje.

  5. Sta Vucic i naprednjaci hoce? Hoce da slome i uniste svaki oblik otpora i drugacijeg misljenja od onog koji oni plasiraju preko medija a namera koju Vucic pokazuje je da ce svaki pojedinac zbog nepokornosti biti sistematski i uz pomoc drzavnog aparata i njegovih medija, unistavan i omalovazavan dok god Vucic bude na vlasti. Sloboda misli i nepokornost su najveci zlocin u danasnjoj Srbiji.

Ostavite komentar


Društvo

Prijava za plagijat protiv Jelene Trivan na čekanju: Ko koči postupak pred Etičkom komisijom Filološkog fakulteta? 10

Prijava za plagijat protiv Jelene Trivan na čekanju: Ko koči postupak pred Etičkom komisijom Filološkog fakulteta?

Filološki fakultet u Beogradu skoro dve godine ne može da okonča postupke pred Etičkom komisijom protiv Julijane Vučo, profesorke ovog fakulteta u penziji i Jelene Trivan, bivše direktorke Službenog glasnika, jer Nacionalni savet za visoko obrazovanje (NSVO) nije imenovao dva člana u stručne komisije koje treba da utvrde da li su Vučo i Trivan prekršile Kodeks profesionalne etike Univerziteta u Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.