Veterani: Godina nova, zahtevi stari

Nastavljaju protest ispred Predsedništva

Ostavite komentar


  1. Nasa posla, u ratove se ide sa pesmom, iz inata, bez ikakvog proracuna i cilja. Kada se rat zavrsi krecu leleci, kuknjave, zahtevi, protesti, molbe… Evo i ovih dana se nasi politicari ustremljuju na bratsku CG i zloupotrebljavaju opravdan revolt gradjana CG. Malo je nasih sugradjana, koji kazu ne takvoj AV/Dacic nacistickoj politici. Posle ce opet da ide red leleka, kuknjave…

  2. Saosecam se sa ovim ljudma ali ovo je pouka svim generacijama da ne idu u ratove jer niko posle na vas nece misliti niti o vama brinuti.

  3. Ovo je za nauk mladjim generacijama, da se ne zalecu, ako nekome ovde opet padne na pamet da ratuje. Sistem u hrvatskoj jako slici ovome u Srbiji, ali sto se tice polozaja njihovih branitelja on je ne dobar, nego odlican. O ovim ljudima se slabo cuje i nikoga ne zanimaju, posto se vise ne mogu „upotrebiti“ za neki novi sukob.

  4. Gde je sad Crkva,vernici,Srbi,malo solidarnosti sa ovim ljudima!?Oni su zemlju ovu branili dok ste se vi po podrumima skrivali.Vase malo je njima mnogo…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.