Građanima da pružimo šansu za bolji život: Novogodišnja poruka gradonačelnika Vranja 1Dr Slobodan Milenković, Gradonačelnik Vranja. Foto:Grad Vranje

„Politikom razvoja koju smo zacrtali stvorićemo uspešnu i lepšu lokalnu zajednicu, koja će svim građanima pružiti šansu za bolji život“, navodi se, između ostalog, u novogodišnjoj poruci gradonačelnika Vranja dr Slobodana Milenkovića.

„Želim vam da u novoj 2023. godini zakoračite puni optimizma, sa verom u napredak i prosperitet za koji se svi zajedno zalažemo.Odgovorno ambiciozno i samouvereno koračamo u nove poduhvate i u godini pred nama“, poručuje građanima Vranja u svojoj novogodišnjoj poruci gradonačelnik Milenković.

„Novu godinu dočekajte u zdravlju, radosti i porodičnoj sreći“, navodi se u poruci Vranjancima.

Organizovanog dočeka nove godine na otvorenom u Vranju neće biti, a sredstva će biti uplaćena za lečenje dece. Grad je skromno okićen, a održava se više uličnih manifestacija uz prisustvo Deda Mrazeva u pešakoj zoni.

Prvorođenoj bebi u novoj 2023.godini iz budžeta grada pripašće 100.000 dinara, a svakom narednom novorođenčetu pripašće po 50.000 dinara.

Prema podacima iz matične službe Grada Vranja u ovoj godini je rođeno ukupno 1.376 beba ili 35 više u odnosu na 2021.godinu. Prema zvaničnim podacima sa popisa iz ove godine Grad Vranje ostao je u poslednjih deset godina bez oko 12.000 građana.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari