Građanski preokret: Nakon 15 godina ukinuta noćna smena u apoteci u Zrenjaninu

Ostavite komentar


  1. Apoteke pripadaju sektoru zdravstvene zastite pa se moze reci da je ovim potezom gradski vlasti pogorsana zdravstvene zastite gradjana Zrenjanina. Na zalost, novim Zakonom o zdravstvene zastiti sve zdravstvene ustanovi osim apoteka su ponovo stavljene pod nadleznost Ministarstava zdravlja. Samo apoteke su pod nadleznoscu lokalne samouprave.

  2. Odakle tom Jankoviću pare da kupi 32 apoteke??? Nasledio od dede, koji nije imao ništa. Srpski kapitalizam je iz vremena Čiča Gorija.

Ostavite komentar


Društvo

Dačić: MUP je pouzdan partner Interpola 8

Dačić: MUP je pouzdan partner Interpola

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić razgovarao je danas sa generalnim sekretarom Interpola Jirgenom Štokom, koji je predočio da je Srbija u ovoj međunarodnoj policijskoj organizaciji prepoznata kao lider u saradnji i dobar primer po svim elementima rada Interpola, saopšteno je resornog ministarstva.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.