Gradonačelnica Niša: Naručena velika jelka za doček pravoslavne Nove godine, plaćaju donatori 1Foto: Beta/ Saša Đorđević

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski saopštila je danas da je Grad Niš naručio veliku jelku Trg kralja Milana, koja bi trebalo da stigne uoči pravoslavne Nove godine.

“ Nišlije bi trebalo da iznenadi velika jelka, koja će biti kupljena zahvaljujući donatorima“, rekla je ona na današnjoj sednici Skupštine grada.

Ona je ponovila da će doček Nove godine na cetralnom gradskom trgu platiti prijatelji grada, a među njima se, kako je kazala, nalaze i ljudi poznati javnosti.

„Razgovorala sam sa medicinskim delom kriznog štaba, s obzirom da je procenat zaraženih korona virusom od procenta testiranih ispod pet odsto, tačnije 4,36 odsto, Niš može da se priključi gradovima koji će imati organizovani doček. Imaćemo binu, koncert, sve ono što grad treba da ima“, izjavila je Sotirovski.

Gradonačelnica Niša je pre dva dana saopštila da će Niš imati organizovani doček i da će u novogodišnjoj noći na centralnom gradskom trgu nastupiti Zorica Brunclik i Alen Ademović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari