Gradonačelnik Zrenjanina najavio zdravu pijaću vodu do leta

Ostavite komentar


  1. Izadji ti prika svojim imenom i prezimenom na lokalne izbore,pa ces da vidis kako gradjani Zrenjanina „cene“ tvoj „rad“ !!! Za tvoju informaciju (posto si ispljuvak iz DSS,a tamo ste „poslovicno“ neobavesteni),na poslednjim lokalnim izborima iz 2016 god. od upisanih 106.692 sa pravom glasa,izaslih je 55.265 glasaca.Od tih 55.265 glasaca za SNS+SPS glasalo je 23.156 plus 6.174 sto je zajedno 29.330 glasaca.Da rezimiramo,od 106.692 biraca za vas bitange je glasalo 29.330 glasaca,sto je oko 30%.I zato nemoj(te) da seiris(te) i da se puuuuvas,jer realno nisi ni malo omljen u gradu !!! Kada tvoja glavudza bude stajala na bilbordu umesto vaseg Kim jong AVAVavavav-a,i kad’ na nju (glavudzu) dobijes izbore….naduvaj se k’o balon !! Do tad’ sssssssssuuuuutiiiiiiiiiiiiii !!!

  2. Ovaj krmak oce da kaze kako je on zasluzan za pijacu vodu.Da malo sacekamo da nebude kao nelipsi magarce do zelene trave.

  3. Ovom coveku se ne sme verovati cim je on bio i za promenu imena grada Zrenjanina u Pertrov grad samo dalje od njega on se mora smeniti puno obecava a nista ne radi zapravo radi za svoj dzep smena Janjica

Ostavite komentar


Društvo

"Prva ljubav zaborava nema": Kako će Ivica Dačić, novi-stari ministar policije, izaći na kraj s kadrom koji je potpuno lojalan SNS-u? 8

„Prva ljubav zaborava nema“: Kako će Ivica Dačić, novi-stari ministar policije, izaći na kraj s kadrom koji je potpuno lojalan SNS-u?

Iako se već danima u nazad moglo čuti da će Ivica Dačić biti postavljen na mesto ministra policije, teško je bilo poverovati da će Vučić nekome van SNS-a poveriti MUP, jer je policija, pored BIA, postao udarna pesnica ovog režima, sa pažljivo biranim kadrovima, kako za ministre tako i za visoka rukovodeća mesta u MUP-u.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.