Grenel: Kosovo i Srbija nisu ništa potpisali sa SAD

Ostavite komentar


  1. Znači od sutra Srbija prodaje Plazma keks i mleko Amerikancima a oni to prodaju na KiM?
    Živ nisam.

  2. Osim jevreja, albanaca i homoseksualaca niko nista nije dobio. Umalo da zaboravim AV je dobio olovku.

    1. Nista nisu dobili „jevreji“, mada verovatno mislite na Izrael. Nista ni Albanci, (kao ni Srbija). A ni „homoseksualci“, mada mislite na Grenela. Bio i ostao nezaposleno lice u prolazu, bez radnog mesta i bez stalnog zanimanja

  3. Tesko da je bilo moguce potpisati stetniji i besmisleniji „sporazum“ od ovoga sta je uradio Vucic. Pristao je da Izrael prizna albansku „drzavu kosova“ i da to nagradi otvaranjem ambasade Srbije u Jerusalimu, pristao je da Albanci godinu dana lobiraju za priznanje bez ikakve reakcije Srbije, stavio je prst u oko Kinezima zbog 5G mreze, Rusima zbog gasa, Grcima zbog luke u Albaniji, dao je pare gradjana Srbije za auto-put od kojeg interesa imaju samo Albanci, priznao dokumenta sa simbolima „drzave kosova“… Ali je zato dobio olovku!?

    1. Maestralno je to uradio! Zbog ovakvih stvari je i dobio priliku (postavljen je) da vlada nasom malom zabiti. Sve je rekao u Glini pre vise od 25 godina.

  4. sve mi se čini da tamo, u ovalnoj sobi, nikog (i ničeg) nije bilo i da će nadalje oni tamo odozdo i ovo naši odozgo, da pričaju kako nije potpisano ono što je potpisano, nego je nepotpisano ono što nije ni napisano, tako otprilike, moramo sačaketi…

    1. Pored potpisa nigde ne stoji drzava koju potpisnik predstavlja, cak ni kod trampa. Samo licna imena. Nigde dva potpisa na sporazumu. Lakrdija. Srecan je edi rama i nato jer im gradimo pruge i autoputeve do albanske luke. Grade americke firme, a mi placamo iz kredita. Mogli smo i gore da prodjemo ali ameri misu hteli da preteruju. Zbog izbora.

  5. AV nije nšta potpisao sa albancima, Albanci ništa nisu potpisali sa Srbijom, amerikanci nisu ništa potpisali ni sa jednim ni sa drugim. Pa ko je, sa kim i šta potpisao? Svi su potpisali nešto sa samim sobom!? Ko je ovde lud? Ili svi oni misle da smo mi ludi?

    1. Nebojša svi nas oni po malo prave ludim. Pitanje je zašto vučiću mi to dozvoljavamo? Zašto smo kao ovce, koje idu na klanje?

  6. Interesuje me ko laže, jer AV kaže da je potpisao sa amerima, a ovaj da ameri ništa nisu potpisali.

  7. Nasi pritelji jevreji kojima mi placamo ratnu ostetu koju su pokrali nemci priznaju kosovokao drzavu i to je bas bilo hitno i da se staviu neki porazum kojije navodno ekonomski ,a te razgovore vodi savetnik za nacionalnu bezbednost.Zato je Aca dobio penkalo ,a sta je obeco i sta ce nas snaci u igrama Amera i Izraela tek ce mo videti.

  8. Ričard Grenel je rekao da su „Kosovo“ i Srbija u petak popodne u Vašingtonu potpisali sporazum o međusobnoj saradnji, i da nisu potpisali nikakav sporazum sa SAD. A onda je objasnio da se primerci sporazuma Srbije i „Kosova“ razlikuju! Doduše nisam pravnik nego novinar, ali u svojoj karijeri za ovakvu glupost još nisam čuo.

  9. Jasnije ne moze biti. Kakvo to muku tereti jadnog Vucica da kaze ono sto Grenell negira?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.