Grujičić: Da li su nam potrebne fudbalske utakmice i teniski turniri?

Pacijentima koji dolaze u dnevnu bolnicu i ambulantu nije potreban negativan test, navodi direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju

Ostavite komentar


  1. Zar nisu izbori i izborna priprema bili najveće okupljanje 50% stanovništva i najveća pretnja za zdravlje. Zašto ne kaže i taj podatak? Ne sme! Onda neka ćuti. Sram je bilo.

  2. Hvala Bogu ne znam kakva je kao doktorka, ali kao osoba je izuzetno iritantna.

    1. Koleginice, gde ste bili do sada? Zar je toliki strah od vlasti? Lekar ste, stručnjak, čemu poniznost?

  3. I procitah ceo tekst, i zaključka, NIGDE.
    Molim novinare, da kada vec imaju zaista zanimljive i vazne teme, istu obrade do kraja.

  4. Veoma cenim doktorku Grujicic ali zelim da joj skrenem paznju, da cekanje nema nikakve veze sa protokolima koji su uvedeni zbog Covida. U procesu hemioterapija sam od 2018.godine i uvek se ceka satima.

  5. Kako doktora ne dadoste takvu izjavu pre izbora, nego Vam se sada javi ta naknadna pamet?

    1. Koleginice, gde ste bili do sada? Zar je toliki strah od vlasti? Lekar ste, stručnjak, čemu poniznost?

  6. A da li su nam bili potrebni ovi „izbori“ i ovaj „krizni-SNS“ štab i ovi ….

  7. Da li nam je potrebna istina o razmerama epidemije? Da. Da li je krizni štab morao da obavesti najširu javnost o pravim razlozima za ublažavanje mera? Da. Da li su bili neophodni, ne samo fudbalsli i teniski mečevi, već i izbori? Ne. Ko će snositi odgovornost za razbuktavanje epidemije? Niko. Ko je kriv za isto, po vlastima i njihovim stručnjacima? Narod. I tako u krug…

    1. A zahvalni narod mu je dao 62% glasova. Istorijska pobeda! Sad neka narod nosi maske, ćuti i trpi!

  8. Dr Grujicic je uspesni lekar i strucnjak, kao direktor Instituta tj kako menadzer glavni istog lose obavlja svoj posao, sve sto kaze je 40% tacno, 60 posto to ne vazi za sve. Npr kada kaze ima dovoljno zastite opreme , to je tacno ali dovoljno za odredjeni broj radnika nema za sve. Svaka izjava je takva da se svidi narodu, NATO bombardovanje i resavanje tog problema kako je zagovorik i slicne osetljive teme , kako bi ona resila i tako to mora, ali u praxi se to nista ne desava. Zna sta treba da kaze. Za ljude koje je poznaju kad slusaju sta prica a kako radi. Kvari svliku o veoma uspesnom i dobrom strunjaku. 90% zaposlenih na Inistutu za onkologiju i radiologiju zna o cemu je ovde pisano.

  9. Zasto dr Grujicic nije pre izbora skrenula paznju na stetnost okupljanja na utakmicama, teniskom turniru i predizbornim skupovima?

  10. Plus izbori. Toliko infantilnosti i na tenisu i oko fudbala, ludilo…… Klinac od 25 godina direktor Turnira, tako se onda sve i zavrsi.

  11. Od ovog režima se može sve očekivati, lažiranje je normalno u njihovim postupcima, dr Grujčić je neosporno stručnjak, ali uključivanje u debatu na ovaj način? Bez osude skrivanja podataka, organizovanja izbora i izbornog cirkusa, nema smisla. Nema smisla ni čekanje od 40 dana od strane novinara BIRNA da nas informišu o saznaju da nemamo prave informacije, to je posban bezobrazluk ili možda namera.

  12. Pa naravno da je bilo potrebno, jer je trebalo kod naivnih gradjana stvoriti iluziju kako je korona prošlost zarad održavanja farsičnih izbora.

  13. Kako je samo govorila pre godinu,dve. Britak,oštar jezik a sada…. Pametna,ostvarena žena,dobar stručnjak. Ja bih je npr. izabrao za ministra zdravlja da sprovede u delo ono što je pričala poslednjih godina ako sme podrazumeva se….

  14. Zivim u Holandiji. Od pocetka krize uvedene su restrikcije koje i danas vaze. U sustini sve se svodi na izbegevanje kontakta i drzanje rastojanja od 1,5 m. Te mere vaze i dan danas a situacija se smirila. U Srbiji za pocetak rigorozne mere, policijski cas i onda odjedanput sve moze!?! Sve strucnjak do strucnjaka…

    1. Lako je vama u Holandiji. Vi niste imali izbore… A nemate ni Vučića!

  15. Nisu nama bile potrebne ni utakmice ni teniski turniri, ali nekome jesu trebali da dokaže da su njegovi izbori bezbedni i da mogu da se održe. Zato se krije i broj obolelih i broj umrlih…zato se sada mere ne smeju naglo pooštravati, jednostavno bi bilo suviše očigledno.

  16. Ako jedan Real Madrid igra pred praznim tribinama mogu i Zvezda i Partizan…izbori su mogli da sacekaju…doktorka je sve to mogla ranije da kaze sada je kasno…izgleda da joj je licna promocvija jako vazna?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.