Grujičić: Država da omogući mladima da se razvijaju, bez da se klanjaju ikome

Ostavite komentar


  1. I sve ovo je rekla žena koju je ova Vlada i ova vlast koja zahteva ropsku poslušnost svojih (ne)stručnih kadrova (vlasnici pečenjare, vozači, kermaičari su na ključnim pozicijama u zemlji). Da zaista ima stav trebalo je da ne prihvati poziciju.

  2. Od ove zene mi je muka. Ona konstantno ponavlja ono sto svi vec znaju jako dobro i prica jedno te isto. Doticna je kod Mire Adanje Polak u emisiji rekla da ko nije u politici ne moze dobiti posao i slicno. I to je rekla na taj nacin kao da je to prohvatljivo. Kao inteletualac draga prof morate se i vi i mi boriti protiv toga.

    1. Vama je muka ali ne razumete da je ona u poziciji da javno kaze ono sto svi mislimo i da je saslusaju za razliku od svih nas koji pokusavamo po raznim medijima da to isto kazemo i da nam se komentari brisu ili se uopste ne objavljuju.
      Podrzavam doktorku 100% i nadam se da ce biti glas naroda uvek.

      1. Pametna žena,posvećena svom poslu,nama ne može niko ugoditi,koliko vidim iz drugih komentara

    2. Ti nisi dostojan ili dostojna da komentarišeš dotičnu gospođu, bote!

  3. Doktorka Grujićić je potpuno izgubila kompas u svojim obraćanjima javnosti. Misli da je kompetentna da o svemu može da diskutuje, populista, koja je nakon postavljenja za direktora Institutu za onkologiju rekla da ne želi da prima i drugu platu, a već za jedno te isto radno vreme prima dve plate i to na Klinici za neurohirurgiju, plus na Medicinskom fakultetu, plus za razne studije o lekovima i sl.

    1. doktorka Grujicic, uopste nije izgubila kompas kako vi kazete. Naprotiv za oono sto kaze i ono o cemu govori je izuzetno kompetentna. Ne zaboravite ona je neurohirurg, najteze oblasti u medicini.Operise svakodnevno sa izuzetnim uspehom izvodi operacije. Izuzetan covek, i izuzetan strucnjak

  4. Ja dosao na Danas reko procitacu nesto razumno, ono iste Udbaske price ko na b92. Jadan ovaj narod sto je preostao u Srbiji, dobro je iole normalan pored ovakvog ispiranja mozga.

  5. Vise je Srbiji nesrece naneo obogaceni polusvet nego osiromaseni uranijum.

  6. a kako vi zamišljate da „vođa“ disciplinuje svoje ovce bez poluge zvane „stranačko zapošljavanje“. Gledam sada seriju černobilj i tamo je momak od 25 godina bio „viši inženjer za upravljanje elektranom“. Ne treba da objašnjavam kako se to završilo.

  7. Doktorka je ostavila dobar utisak, meni deluje kao ozbiljna i odgovorna i profesionalna. Pozitivna je, ali njena priča o mladima nije ubedljiva. Završila sam neke ne toliko velike škole i želela da budem dobra u tome, skromna i obična i vredna i stučna u tome. Nisam uspela i danas imam 40 godina. Život mi je uništen (zna se zašto) i ukoliko ne napustim Srbiju, ništa se ovde neće desiti. Borila sam se i razbolela. Dva puta bila u Nemačkoj i opet moram.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.