Gujon: Počeli su da privode one koji pomažu Srbima na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Slika i prilika kakvo „multietničko, demokratsko“ Kosovo žele da stvore zapadne sile, odnosno kakvu tvorevinu su već stvorile na Balkanu i u Evropi.

  2. Ovo je stvarno morbidno, hapsiti coveka koji nema veze sa nacionalizmom, mrznjom ili bilo kakvim separatizmom, koji nije Srbin(jer im to posebno smeta) koji je humanitarac i covek velikog srca!

  3. Jedan divan čovek, Francuz, učinio je da prava slika o Srbima na Kosovu izađe u svet. Hvala ti plemeniti čoveče, na velikoj žrtvi koju si radi Srba podneo. Tvoja plemenito srce je čisto i ogromno i u njega je stalo svo stradanje i egzodus jednog nedužnog naroda, Srpskog naroda. Ti si veliki čovek Arno. Ogromna zahvalnost za sva tvoja dela.

  4. Ovakvom ponasanju Albanaca se vec jednom mora stati na put. Hoce li neko reagovati? Ovo ogranicavanje slobode kretanja je protivno svim zakonima.

  5. Svaka cast ovom coveku,velikom humanitarcu,bori se za nas narod, pruzajuci mu podrsku,hranu,lekove..a Albanci zele da ostave Srbe bez svega toga.

  6. Ko je i zašto administrativnu liniju prema Kosovo integrisao 2013 god u državnu granicu sa albanskom carinom? Zato Albanci svim sredstvima brane teritorijalni suverenitet po Briselskom sporazumu. Može li Dačić da odgovori jer je on tada, kao premijer Srbije, pregovarač u Briselu, predsednik SPS i MINISTAR POLICIJE – bio angažovan za integrisanje granice (angažovao beogradsku žandarmeriju…)? Arnou Gujonu sve čestitke za hrabrost i humanitaran rad!!!

  7. Velika je sramota za međunarodnu zajednicu da ovako nešto dozvoli,posebno jer je to čovek koji je izvan svih ovih dešavanja.Za Albance to nije ništa čudno.

  8. Svaka čast ovom momku za svu pomoć koju pruža Srbima na KiM. Zabraniti ulazak na KiM čoveku koju se bavi humanitarnim radom je stvarno dno dna.

  9. Gujon u govoru iz decembra 2010. godine: „Moj humanitarni rad na Kosovu, i moj profesionalni rad u Egiptu i u Bosni, ubedili su me u jednu stvar – gde god da su muslimani u većini, gde god da islam vlada, ne-muslimani su tlačeni, ne-muslimani žive u nesreći“.

    Gujon 12011. godine: „Ako se nastavi sa politikom asimilacije, dobićemo isto što danas vidimo u Libanu, u Bosni, na Kosovu, narode koji moraju da žive jedni uz druge… a da to ne funkcioniše.“

    Gujon nije jedina osoba sa vezama sa ekstremnom evropskom desnicom koja pod pričom o „humantarnom radu“ deluje na Kosovu.

    Gujon i organizacija „Solidarnost sa Kosovom“ je 2009. godine organizovala izložbu crteža srpske dece sa Kosova u Parizu. Izložba je otkazana, a u saopštenju 17. arondismana Pariza, navodi se da je izložba otkazana jer su se među crtežima dece našli i oni koji slave Slobodana Miloševića i Radovana Karadžića.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.