Gujon: U Srbiji ima previše politike

Na Fakultetu političkih nauka održana tribina u čast Arno Gujona, humanitarca angažovanog na Kosovu

Ostavite komentar


  1. "…..Gujon: U Srbiji ima previše politike…" Ne shvata Msje Gujon da je u Srbiji politika pre svega uhljebljenje. Vise ima u Srbiji diplomiranih politikologa nego u deset puta vecoj njegovoj Francuskoj. I nema ni jednog koji nesto korisno radi kao on.

  2. Podrzavam i citam N1, ali tako ste mogli pitati Vucica i nabrojati mu sta je sve govorio pre 10 i vise godina, ali niste.

  3. Mislim da su intencije uredjivačke politike na N1 sasvim postignute ovim intervjuom. Zaplašilii su čoveka i na njega navukli gnev svih okolnih naroda, koji smatraju da Srbi ne zaslužuju čak ni humanitarnu pomoć, a posebno razumevanje za strašan i neljudski položaj Srba na KiM. Mogu oni sada da ispravljaju "krive Drine" da se pravdaju i da svoje zle namere prebacuju na Gijona ali, on je izbačen na domaće smetlište i stavljen na milost i neliost, posebno, ove naše domaće fukare.

  4. Na žalost, videli smo sramno ponašanje N1. U gostovanju od 10ak minuta veći deo vremena su posvetili pitanjima kojima su želeli da diskredituju čoveka koji radi fenomenalne stvari za naš narod i zemlju. Jadno.

Ostavite komentar


Društvo

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj 9

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj

Na današnji dan pre 106 godina, Gavrilo Princip je preminuo u zloglasnom češkom zatvoru Terezin. Delegacija Vlade, koja je u dvodnevnoj poseti Češkoj, položila je vence na Olšenskom groblju u Pragu i ispred ćelije u kojoj je tamnovao i stradao.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.