Hapse zbog Gašića i Vučića, ne reaguju kad prete novinarki

M. J. je početkom maja na društvenim mrežama objavila lične podatke naše novinarke Katarine Živanović kao oglas za prostituciju, ali nam je iz tužilaštva rečeno da "nema osnova za prijavu"
Jedna od dve žene iz Kruševca koje su u petak uhapšene zbog ugrožavanja sigurnosti funkcionera SNS prethodno proganjala novinarku Danasa

Ostavite komentar


  1. Gasicu ako radis dobro se i vraca ali ako imas nesto sto ne treba unas da se 10puta lose vraca na mladje

  2. Pitam samo sta se dogodilo sa gradonacelnikom Subotice, clanom SNS-a koji je hteo da cupa grkljan kao njegov pitbul terijer ?!

  3. Zasto svako ignorise pretnje koje danima upucuje svako kome padne na pamet? Zar nije lgocno da se na tako nesto reaguje?!

  4. Ovakve gadosti koje se pišu na društvenim mrežama konačno se moraju naći na sudu, pa neka tamo dotična gospođa objašnjava kako će se na kusati panaije Gašiću.

  5. Mi danas živimo u slobodnom i savremenom svetu gde niko nikom nema prava da preti!!!Neka me neko ispravi ako sam pogrešio…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.