Hapšenje uzbunjivača koji je otkrio korupciju

Nastavlja se afera oko sumnjivih poslova oca ministra policije Nebojše Stefanovića

Ostavite komentar


  1. Sve i da je u pitanju revansizam zbog majke ili smene, to ne umanjuje tezinu dela na koja nam je skrenuo paznju Obradovic.

  2. Konačna odluka o tome da li će istinska opozija zaista bojkotovati izbore bi najveći efekt imala ako bi bila donesna nekoliko dana ili nedelja pred izborni dan jer tako Vlast ne bi mogla tokom njihove predizborne kampanje da se usresredi samo na jednu mogućnost, već bi morala da razmišlja o tome šta bi trebala da čini ako istinska opozicija zaista bojkotuje izbore ali i o tome šta da čini ako istinska opozicija na kraju odluči da ipak ne bojkotuje izbore, jer je kampanja o bojkotu izbora ionako slična kao što bi bila njihova predizborna kampanja, a a možda je čak i efektivnija.

  3. Pa ne očekujete valjda da Stefanović uhapsi rodjenog oca?! Logično da se hapse mali igrači. Pa pogledajte šta su sve natovarili Sanaderu u Hrvatskoj samo da bi se masa njih izvukla. Nema pravde i nikada je nije ni bilo. Sve je samo go interes.

  4. Naš. Edvard Snouden.Svaka čast za hrabrost.Sada mu moramo pružiti punu podršku.U nove i snažnije proteste!

  5. Mozda je otkrio korupciju ali u isto vreme i poverljiva dokumenta iz Krusika. Znate li koliku je stetu naneo firmi, budzetu i Srbiji??

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.