„MUP duguje objašnjenje“: Sagovornici Danasa o hapšenjima i zapleni vozila zbog transparenata protiv Vučića

Ostavite komentar


  1. Lepa prava predizborna aktivnost, samo da još angažujete sendvič ljude sa natpisima protiv Vučića onda ne bi mogli da ih hapse!

  2. Na sledecim izborima treba glasati za nekog zanatliju, majstora ili radnika jer sa ovim diplomiranim pravnikom smo doziveli do sada najvece bezakonje, selektivnu primenu prava… a i oni raniji akademski obrazovani nisu bili mnogo bolji.

  3. Ima jedna scena na Kubi gde Fidel Kastrov pristalica ,aktivira bombu i ubija sebe i vojnog staresinu.Inaše film se zove „Kum“

  4. Kakav je to prekršaj kad se iznosi istina? Sve što je pisalo na automobilu može da se dokaže veoma lako. Da su uhapsili Predsednika, samo zbog neustavnog, i protivzakonitog delovanja do sada, sve bi bilo u redu. Prvo što bi trebalo promeniti u Srbiji, to je ukidanje svih imuniteta. Zbog toga političari rade šta hoće, i ne može im niko ništa. Što se policije tiče, tu je odavno 60% propadnika spremno za zatvore!

  5. Pa Taj je znam sigurno clan ovi stranakaSRBIJA PROTIV NASILJA. Zasto ih hapse pa Vucic hoce da I’m pokaze daje I on protiv onih koji se protive nasilju
    Pa SNS je nasilnicka stranka na cell sa pravim liderom

  6. Objasnjenje necete dobiti .
    Umesto da opozicija alarmita svetsku javnost zatrazi hitan nadzor Nad izborima
    Zapreti povlacenjem lista ONA CUTI
    Zatrazi da I list Dana’s,nova, nin vreme
    I svi slobodni mediji izadju u tamnoj,crnoj boji I proslede ga I savetu Evrope, I EU, Skupstini evrope Medjunarodnim institucijama za ljudska prava oni CUTE.

  7. Juče su u moje dvorište ubačeni letci pod naslovom „Zlikovci pod ugovorom“ za Srdjana Milivojevića, Mariniku Tepić, Mikija Aleksića, Miloša Jovanovića u kojima se navodi da su činili takva nedela da bi ih trebalo pod hitno uhapsiti. Zašto ih policija ne hapsi? Ako tvrdnje nisu tačne onda bi morali da se pozabave onima koji šire lažne vesti i uznemiravaju javnost.

  8. Vucic je gori od kuge a sto se tice izdaje goreg nije bilo dakle sve je istina sto pise na automobilu

  9. Natpis,čija će deca ili unučad vraćati dugove je pravo pitanje. To bi trebalo da zabrine svakog mislećeg čoveka. Zato bravo za natpis možda inicira i neke snseOvce da se osveste.

  10. E …Moja Policijo…!!!
    Pala si na najniže grane …Dodirnula si DNO!!!
    To se danas zove Djubrište…SNS!!
    ..

  11. Mislim da bi svi trebali da bojkotujemo drzavne instistucije koje su pod kontrolom snsa kada svi budemo kaznjeni i kada vise ljudi bude u zatvoru nego na slobodi, tada cemo srušiti ovaj vec besmisleni sistem.

  12. Diktatura polako ali sigurno počinje u Srbiji već više od 10 godina, a sada je počela da se zahuktava.

  13. I onda se pitamo odakle MUP, na osnovu izgubljenih sudskih sporova, mora platiti silne milione.

  14. Uprpao se Vučko javnog protesta i nezadovoljstva ili su se uprpale ove njegove ulizice.

  15. Apsolutno podržavam predlog iz komentara pod imenom „dr“. Ajmo svi oblepiti automobile s porukama protiv narcisa nad narcisima, pa nek nam narodna policija hapsi vozila.

  16. Da li je ovo neka šala? Meni se recimo ne sviđa natpis -transparent koji neko nosi na mitingu bilo koje stranke, šta onda sa tim? Pa gde mi idemo?

  17. Свако ко очекује полицијско објашњење, или је сликар наивац или жешћи зајебант. Па кад су дали објашњење ? Никад. Увек је било туц-муц, Јанко Марко, држи-пржи и тако даље.

  18. I Milošević je mislio da je policija njegova pa su mu prvi okrenuli leđa kako će tek žvalavi proći.? Pred prošle izbore je poslao sina u srednju Ameriku da se dete siledžija skloni i obuči

  19. Nekad je policija bila narodna, a sada je privatna…Nemojte mi samo reći da ima i dobrih policajaca,očigledno i njih boli dupe za narod

  20. Šta ima policija da objašnjava, majmune i treba pohvaliti, drugo nisu ni zaslužili.

  21. Nije ovo jos nista, tek ćemo videti sta je diktatura, ovaj bez ulice i krvi nece otići jer je svestan robije

  22. Šta mislite kako će policija da postupa kad su dobili stanove praktično za džabe (300-400evra), ako dobije otkaz mora da plati punu cenu? Porodica mu ide na ulicu u ogromnim dugovima! Ima da nas mlate za naše pare! Firma svm Lepenica Kg u ’22 3 milijarde dinara duga, mi im plaćamo da nas maltretiraju.

  23. Ma je li?dvostruki arsini bivse vlasti to jest drugosrbijanaca.kad smo razvili transparent protiv predsednika so leskovac a inace kadar zute kuge odmah smo uhapseni i prebiveni.a sad se bune sto ih privode zbog etikete izdajnik aktuelnog kegitimnog predsednika.a casi sagovirnici vole dvostruke arsine i tako i zive.i jedna poruka za njih:bece se oni glave nanosati posle izbora.a ni vi.

  24. Meni je ova vlast po dolasku umesto 10% skinula 30 % od plate što mi direktno za taj iznos umanjuje i penziju, i , šta? da li je nekom smetalo ili je neko priveden.Naprotiv , odmah je drugima plata povećana 30%.Karakteri…..

  25. Шта рећи о терору над грађанима .па то ни у С.Кореји нема..али има код овог издајника

  26. Od MUP-a dzabe trazis „objasnjenje“. Bolje pitaj Gasica sta je uradio po ovim pitanjima.

  27. Drzava I narod su taoci psihopate. Moze samo da se pretpostavi na sta ce liciti Srbija ukoliko njemu posle 17.12. ostane I mrvica vlasti. Ovi „policajci“ su valjda svesni da posle tog datuma nemaju sta vise da traze u policiji.

  28. @Milan 07. novembra 2023. u 09.46
    Pa da, za zanatliju, na primer za grobara iz Kragujevca, taj nam je bio savršen.
    O glupi svete…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.