Hegić: Vlast nas opominje pred beogradske izbore

Protiv još dvoje članova tima "Protiv diktature" podnete prekršajne prijave zbog navodnog organizovanja studentskih protesta u aprilu i maju

Ostavite komentar


  1. Ma to su sve razmažena deca isto takvih roditelja, glumataju poštenje, a verovatno ništa tim putem nisu stekli..i trebalo bi ih testitrati na narkotike..deca običnih radnika preživljavaju i gledaju da pomognu svojim roditeljima koji su na ivici živaca jer ih je DOS pošast isterala na ulicu i dovela na rub egzistencije..Krivili su Miloševića..dočepali se vlasti i pokopali Srbiju, sad kad se Srbija budi to im smeta..

  2. S paznjom i velikim interesovanjem cu ispratiti ceo ovaj slucaj! Sloboda protesta je svima zagarantovana, ali i tu postoje pravila…nije dozvoljeno vredjanje drzavnih funkcionera.

  3. Realno gledano, posto su studenti FPN trebalo bi da znaju da se svaki skup mora prijaviti.

  4. Slušam juče komšinicu, koja je opijena "prozapadnim" stavovima, sa kakvim nadahnućem ona tvrdi da je sunovrat društva, da ona samo želi slobodu, da želi da bude plaćena za svoje znanje kao što je to u evropi..Slušam, ćutim, pita-a vi komšija ćutite? Kažem, ćutim, dete, ćutim..Ja sam kao inženjer ostao bez posla 2007-me godine jer je firma gurnuta u stečaj, pa privatizovana nekom klincu koji nezna ni koji broj cipela nosi..ćutim, jer je moje dete kad je završilo studije 2008 godine obijalo pragove za posao, ali ništa, prvo što su je pitali dali planira porodicu i decu..dobila je posao 2014-te..Ćutim jer tvoje roditelje znam i oni i sad rade i pljuju Vučića, i ćutim jer su oni pošteno stekli vikendicu na Tari i stan od 90 kvadrata sebi i tebi kupili stan od 35 kvadrata da slobodno možeš da učiš..Ćutim jer ja nisam bio toliko pošten, ja sam u onoj drugoj Srbiji kojoj Sloboda nije bilo nešto što se dešavalo od 200-te..Ćutim, ali Vam nećemo ni ja ni moji poznanici, ali ni moja porodica omogućiti tu vašu "prozapadnu" slobodu da nas ponovo zadesi jer želimo da radimo svi i živimo od svog rada..Posle toga je bio komentar..vi ste Sendvičar, i otišla je..Videh je posle u prolasku pored jednog ekskluzivnog lokala sa društvom, moja deca nemaju ušteđevinu za takve lokale..Zbog naše dece, dece poštenih radnika Beograd mora Napred!

  5. Ne razumem ove ljude, dokle vise pricati jednu istu pricu, o kakvoj diktaturi se ovde radi, da li je slobodna volja naroda diktatura.

  6. Na sledećim izborima biće nas mnogo vise, ukoliko ne ispunite zahteve i ne možete nas sve uhapsiti i uplašiti. Bliži vam se kraj i osećate to vrlo dobro !!! Do Pobede!

  7. Samo pravite sebi reklamu, poznato je da prekršajni sudovi rade sporo. Recimo za saobraćajni prekršaj dođe i posle godinu dana.

  8. Prekršajne prijave skoro uvek kasne i to nije novost…nego vi samo tražite razlog za samopromociju ukazujući na to da vas neko zastrašuje. Vlast u ovoj državi se bavi mnogo ozbiljnijim pitanjima, ne ide okolo i zastrašuje ljude, tako da mi je vaša izjava više nego smešna.

  9. Zakon je zakon, ne moze ko oce da organizuje javne skupove, to mora da se prijavi i nije neka komplikacija, Ako su se namerno oglusili o zakona, molim lepo, sve je jasno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.