Hoti: Priština dobila od Srbije 1.000 testova za korona virus

Ostavite komentar


  1. Pristini daje testove a Sabcu nece da dozvoli kovid bolnicu. Za koga ovaj covek radi?

    1. Najzad da političari krenu da se ophode prema KiM kao da.je deo Srbije, kada su im već puna usta toga.
      Muka mi je kada čitam one izjave da samo gradjani odredjene nacionalnosti zaslužuju podršku države.

    2. Ne mešaj babe i žabe. Jedno s drugim nema blage veze. Bilo bi dobro prvo dobro pročitati tekst pa onda komentarisati pod uslovom da se uspe isti razumeti.

    3. Pa za sve samo ne za svoj narod! Čije testere on poklanja i sa kojim pravom kad je zabranjen izvoz medicinske opreme! Možda mu je to “babovina” pa poklanja?

    4. To što radi gradonačelnik Šapca je politikanstvo i to ono najprizemnije. Neće se na 100 mesta trošiti resursi kojih nema u celom svetu. Kod nas ima dovoljno ali mora biti racionalno. Navedite bar jedan razlog da se na manje od sat vremena vožnje od Bg otvara još jedna privremena bolnica. I šta uopšte ima od toga građanin da li je smešten u svom gradu ili van njega ako je sme da izlazi iz karantina. Da se gledaju kroz prozor? Na sajmu je mnogo veći prostor . Imaju velike terase. Sram da bude Zelenovića, njegovog mentora Dušana Petrovića i šabačke gradskim parama placene medije za ovo što rade. Svim građanima Srbije ma gde živeli je omogućeno da ih u velikim centrima leče najbolji lekari. Još jednom sram ga bilo.

  2. Na žalost u Srbiji i ex Ju (osim Slovenije možda) ima svega 1% ljudi sa dovoljno razvijenom inteligencijom, koja omogućava da vidimo šta bi se tačno desilo sa ex Ju, da je iskorenjen komunizam i da nije bilo separatizma i ratova.
    Desio bi se neverovatan napredak i dobrobit u svakom pogledu, a danas bi cela Jugoslavija bila kao Slovenija recimo..a možda čak i ko Poljska.
    Nacionalšovinizam je jedno tako traćenje energije, para i životnog vremena.

    1. Eeee (dubok uzdah) to je velika istina. Nacionalizam je odavno budalaština. Svi nosimo gene raznih naroda i oni koji pričaju o „čistim“ genima nisu čisti. Budimo patriote a ne budale.

    1. I ja isto to tvrdim. Pogledaj samo ona minska polja po hrvatskoj i bih. Te donacije će ostati još godinama.

  3. Sve je ovo lepo smisljeno. Albaniji dao dva miliona evra-strefio ih zemljotres. Pozeleo Hrvatima zdravlje i srecu-strefi ih zemljotres. Poceo da prica kineski-strefila ih korona. Sta ce tek Arnautima da se desi?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.