I deda Stojan odveden na informativni razgovor

Meštani neće da kažu gde je premijerova porodična kuća; Inspektori u civilu u dvorištima uzimaju izjave od meštana; Pošto smo kolima ušli na šumski put, terenac randž rover sa zatamnjenim staklima nas je neko vreme pratio; Dvojica civila nas legitimišu i naređuju da se vratimo nazad
Kako se proveo reporter Danasa u Jajincima, gde je pronađen arsenal oružja u blizini porodične kuće Aleksandra Vučića

Ostavite komentar


  1. Neposredna blizina? Jedan kilometar od premijerove kuće?
    Hm? Malo su nam čudne mere i srazmere.

  2. Ako Vucic zeli dobro sebi i narodu Srbije (u cije ime se citavo vreme i zaklinje)
    treba sto pre da smeni Milosevicevog djavoljeg segrta i demagoga Dacica i naravno da prekine sa praksom "patriota" od Kostunice,Tadica, do …. da se grli, ljubi i oblizuje sa kamenorescem Dodikom, predsednikom "republike srpsko/sumske" u Bosni iz cijeg Doboja je i dopremljeno oruzje. Srbija je uvek bila na gubitku
    "spasavajuci" tkz srbe u Hrvatskoj, Bosni, Crnoj Gori ili Kosovu jer su svi oni kasnije dosli u "majku" Srbiju.

  3. Znači da premijerova kuća nije u Jajnicima ničega ne bi ni bilo. Samo obična istraga. Eh, šta ti je zicer spin. Ko naručen. Konobar, molim jedan mogući atentat što pre! – Stiže.

  4. Sad će premijer da sredi da se rupe popune. Tek što nije – sad će…..

  5. Otkud sad kućerina,kad je AV naveo poreskoj upravi,da poseduje samo stan od 30 kvadrata!?

  6. "Špijun u Rovcima", malo glupo zvuči "Špijun u Jajincima". Rečemi pokojnog Tiodora, Bog da mu dušu prosti, njegov sin Stojan: cijeli dan su u njega pilkili, milkili, slikali i neku sijalicu u vid uperali ne bili šta prizno. Kleo se da mu nije bilo do uboja no ga izijo stid što ništa ne zana, a rekli da ih je on obavijestio, ne zna ni jednu tajnu Vučićevog svijeta. Obruko se veli gore nije mogo. Još mu kažu sve znaju, samo nam ti reci. Pa ako znate što mene pitate. Ti si nam ti reko kažu mi. Kažu da su i Tabloidi već objavili da sam im ja Stojan sin Tiodorov dojavio. Baš me bilo stid, da ništa ne znam. I još vele, nema ništa od povećanja penzije, ako ne priznaš. Pozdrav dobrim ljudima i Matiji Bećkoviću, čija je poema bila inspiracija, da nekako pokažem da su vremena ostala zla i ista. Tekst je satiričnog sadržaja i poklapanje likova, je proizvod teksta…

  7. Gde u svetu mogu novinarske ekipe da dođu na samo mesto zločina. Uostalom, ko zna da li u okolini postoji još oružja, može biti i te kako opasno. Treba sačekati da nadležne službe obave posao. Nije nimalo bezazlena situacija.

  8. Naravno da svi treba da prodju informativni razgovor ako zelimo temeljnu istragu ovog slucaja.

  9. deda stojan je priveden, a šta je sa babom, da nije postavila oružje, pa namerno umrla.

  10. Iskreno sam ubedjena da nikakvog oruzja nije ni bilo. Neverovatno mi je kako mediji pisu o tome kao cinjenici, a nijedan dokaz nije dat – osim reci rezima koji je vec toliko drzavnih udara, spijuna i sl. isfabrikovao na nedeljnoj bazi da kredibiliteta zaista vise nema.

  11. Nisu mi jasni ovi pojedinci koji komentarisu da im je drago i da prizeljkuju premijerovu smrt.

  12. Sve treba ispitati ljude u blizini mozda ih je neko i video pa se seti lika i opise time moze mnogo da doprinese istrazi.

  13. Svaka informacija moze da bude od velikog znacaja i zato je neophodno da svi koji nesto znaju o ovom odu u policijku i ispricaju time ce doprineti zastiti premijera i svoje drzave.

  14. Не знам зашто је чудно што је деда Стојан на информативном разговору, можда је нешто видео или чуо што је од значаја за даљи ток истраге.

  15. Брже боље новинари потрчали на место где је пронађено оружје не би ли сазнали нешто што би уколико се објави ометало истрагу, а што им је вероватно и био циљ.

  16. Toliko straha i sumnji,oko ničega što se nije dogodilo.Kako se osećaju roditelji ubijenih vojnika u objektu "Karaš",kad su čuvali ratnog zločinca Mladića ?

  17. Jeste nepijatno stanovnicima Jajinaca, ali bezbednost premijera je ugrožena, i normalno je da se službe bezbednosti aktiviraju i da sve ispituju, svaki detalj je bitan. Jednom smo se igrali sa pretnjama premijeru i svi znamo šta se dogodilo.

  18. I novinari moraju malo da razumeju situaciju, nikome na čelu ne piše ko je, zna se da je zabranjeno da se prolazi tuda zbog novonastale situacije i toga se treba pridržavati.

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.