I Vulin ima svoj sajt 1

Ministar odbrane Srbije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, od skoro ima svoj sajt, www.vulin.rs.

To što se Aleksandar Vulin „drznuo“ da jedini od visokih državnih funkcionera, osim Aleksandra Vučića, napravi i svoj sajt svakako je za pohvalu. U doba razvijenih komunikacija, internet je svakako najbrži i najbolji način da se ljudima prenese neka poruka – rekao je za komentarpress.net Marko Petrović iz nedeljnika „Ekspres“.

– Na ovaj način se, istovremeno, izbegava mogućnost loše interpretacije izgovorenog, što je čest slučaj u današnjim medijima – ocenjuje Petrović i dodaje da niko neće demantovati da je izjavio ono što je preneo njegov sajt.

Petrović kaže i da bi bilo dobro da osim pukog prenošenja Vulinovih izjava, saopštenja ministarstava, kako onog kojim je rukovodio, tako i ovog kojem je sada na čelu, sajt dobije i nešto malo više „ličnog“, u vidu, na primer, autorskog teksta, ili čak video priloga, Aleksandra Vulina o nekoj aktuelnoj temi. Sajt bi tako predstavljao iskorak u odnosu na ono što se građanima već plasira preko ostalih medija, dobio bi na značaju i „živosti“, i ne bi bio shvaćen samo kao „kopija“, na primer, sajta Ministarstva odbrane ili Pokreta socijalista.

Predsednik NUNS-a Slaviša Lekić je za komentarpress.net u svom stilu „pohvalio“ Vulinov sajt. 
– Za očekivati je da velike korporacije imaju svoje sajtove, zašto i Vulini ne bi svoje klovnovske veštine plasirali u elektronskoj formi, rekao je Lekić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari