Igor Božić (N1): Vlast ne može da nas kontroliše

Igor Božić, izvršni producent TV N1, za Danas o napadima i pretnjama kojima su izloženi novinari ove televizije

Ostavite komentar


  1. Jeste li objavili vest o vakcinisanju, kada vakcinisanje nije ni bilo najavljeno i tako naneli stetu drzavi?

    1. Nije sramota dobijati pare od Amerike, sramota je ne placati porez u zemlji u kojoj zivis. Platite porez i slobodni ste ljudi.

      1. A zasto me tio ne cudi da oni nece da placaju porez u svojoj drzavi,njima je cilj da iznesu iz Srbije sto vise novaca

  2. Новинаре Н1 не би смела да контролише власт, али не би смели ни да “играју” како им диригује власник и они који стоје у њиховој позадини. Нажалост, Н1 се претворио у политичког пропагатора, а све је удаљенији од медијског професионализма. Његов програм све теже могу да “сваре” и најубеђенији опозиционари садашње власти.

  3. Dokle više od građana Srbije pravite budale. Niko vas nije terao da govorite neistine. Preuzmite bar jednom odgovornost.

  4. N1 je samo dobra besplatna reklama Vucica. Bavite se novinarstvom ili neka vam se plati pa promovisite.

    1. Kad N1 pocne da hvali Vucica znacemo da je gotov.Jugoslav Cosic i menadzment N1 kao da imaju IQ ispod 20.Toliko antisrpskog delovanja putem N1 samo pomazu vlastima.

  5. Gospodin jeste u pravu.Vlast ne može da ih kontroliše,ali ima ko može.Vlasnik,naravno,kao uostalom i sve druge medije.Tako da nezavisni mediji ne postoje,svi od nekoga zavise.I nijedan ne sme da napiše nešto što nije po volji vlasnika,što je očigledno.

  6. Novinari su tu da šire vesti građanima, nekada se ta vest malo ulepša kako bi se novine prodale u većem tiražu ali je suština teksta uvek zasnovana na osnovanim dokazima.

  7. Televizija koja ne plaća porez u svojoj zemlji treba prvo da se stidi, pa onda da javno stane pred graane i kaže zašto je to tako!

  8. N1 je jedinini mediji koji smeju da kazu da je Srbija kriva za sve ratove u ex JU i prica o genocidu nad kosovskim albancima i bosnjacima..

  9. Za ans potrošače je dobro da na tržištu postoji više operatera ne tržištu, što će nam doneti kvalitetniju uslugu i pristupačniju cenu.

  10. Na tržištu treba da postoje i Telekom i Telenor i SBB. Veća konkurencija omogućava potrošačima kvaliteniju uslugu.

  11. Mediji treba da budu nezavisni, ali i pišu istinu, Pojedini Pišu sve i svašta kako bi povećali čitanost.

  12. Mediji u Srbiji su nezavisni. Niko ih ne kontroliše, ali ni oni ne bi trebali da pišu neproverene informacije.

  13. Ekipa bivseg B92 jos uvek radi na isti nacin, toliko su dobro bili programirani od strane V. Matica. Kada su se uhlebili na RTV da bi pomogli opstanak Pajtica na vlasti tamo su napravili opsti haos, pootpustali ljude, ukinuli emisije da bi na kraju svojim udarnickim propagandnim radom rasterali i ono malo glasaca koje su DS i LSV imale u pokrajini. Steta sto jos nikog nema da napravi analizu novinskog kartela DS nastalog na starom B92, jer je to kljuc za razumevanje propasti petooktobarske demokratije kao i nemoci danasnje opozicije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.